Να πάρει μέρος στην Επιτροπή Εξωτερικών ζητά ο Αμυράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Να πάρει μέρος στην Επιτροπή Εξωτερικών ζητά ο Αμυράς

Να ενταχθεί στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκίνησε να συζητά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε με αίτημά του, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Γιώργος Αμυράς.

Ο πρώην πλέον βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος και ανεξαρτητοποιήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, διαλύοντας ουσιαστικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφέρει στην επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση: «Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή προκειμένου να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να συμμετέχω ως μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτό το παρόν αίτημα μου».

Ο Νίκος Βούτσης, κατά τη σύντομη παρουσία του στη Βουλή, απάντησε προκαταβολικά, πως ο Γιώργος Αμυράς, από την ανεξαρτητοποίησή του και έπειτα ζήτησε τη συμμετοχή του στις Επιτροπές Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου, με αποτέλεσμα να μην μπει στην κληρωτίδα μαζί με τους Γιώργο Μαυρωτά, Γρηγόρη Ψαριανό και Σπύρο Δανέλλη για τις δυο θέσεις των ανεξαρτήτων στην Επιτροπή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider