ΝΔ: Οι πολίτες θα προσγειώσουν στην πραγματικότητα την παρέα του Μαξίμου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Οι πολίτες θα προσγειώσουν στην πραγματικότητα την παρέα του Μαξίμου
Για συνδυασμό ανικανότητας, αλαζονείας και θράσους της κυβέρνησης, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

«Την ημέρα που: Το χρηματιστήριο κάνει βουτιά, με τις τράπεζες να απαξιώνονται. Τα spread ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, αποτρέποντας την έξοδο της χώρας στις αγορές. Η Κομισιόν εγκαλεί την Κυβέρνηση για καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η επιστροφή των κερδών της ΕΚΤ στην Ελλάδα και ενώ εκτινάσσονται οι οφειλές των πολιτών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις δήθεν επιτυχίες της», γράφει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Ο συνδυασμός ανικανότητας, αλαζονείας και θράσους έχει αποκόψει την παρέα του Μαξίμου από την πραγματικότητα. Σύντομα θα την προσγειώσουν σε αυτή οι πολίτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών πως «η Νέα Δημοκρατία «προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε η κυβέρνηση να μην πιστωθεί την επίλυση μεγάλων ζητημάτων και να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια. Δεν έχει όμως να κάνει με την κυβέρνηση αλλά με το γενικό καλό. Υπονομεύοντας την κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης υπονομεύει την κοινωνία. Να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Τον παρακολουθούμε με συμπάθεια επειδή καταδεικνύει έναν αρχηγό σε πολιτική σύγχυση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider