Αικατερινάρη: Να ετοιμαστούμε για την επόμενη μάχη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αικατερινάρη: Να ετοιμαστούμε για την επόμενη μάχη
«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δημόσιες επιχειρήσεις», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ.

Ο ευρύτερος δημόσιος τομέας κέρδισε την πρώτη μάχη. Δεν αιφνιδιάστηκε όπως πολλοί θα περίμεναν, όχι μόνο δεν παρέλυσε από την επιδημία, αλλά συνεχίζει τη μάχη. Μιλάει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) Ράνια Αικατερινάρη, για την πανδημία που έπληξε την κοινωνία και την οικονομία.

Η κυρία Αικατερινάρη, επικεφαλής του «Υπερταμείου», όπως είναι γνωστή η εταιρεία συμμετοχών στην οποία έχουν μεταβιβαστεί εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αναδεικνύει την ανταπόκριση των διοικήσεων και των εργαζομένων των δημοσίων επιχειρήσεων στη διαχείριση της κρίσης μέχρι σήμερα. Εργάστηκαν μεθοδικά και συνεχίζουν να προσφέρουν στην πρώτη γραμμή, υπογραμμίζει, και σημειώνει τα μαθήματα που πρέπει να αντλήσουμε από την δραματική κατάσταση που ζούμε.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δημόσιες επιχειρήσεις και να ενδυναμώσουμε την προσφορά τους στους πολίτες και την οικονομία, μέσα και από τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας και της ψηφιακής εποχής» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider