Γεωργιάδης για αναπτυξιακό νόμο: Θα κάνει τη ζωή των επιχειρηματιών ευκολότερη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για αναπτυξιακό νόμο: Θα κάνει τη ζωή των επιχειρηματιών ευκολότερη
Ο αναπτυξιακός μας νόμος θα αλλάξει το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τη βεβαιότητα πως «ο αναπτυξιακός μας νόµος θα αλλάξει το επιχειρηµατικό περιβάλλον στην Ελλάδα», εκφράζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής και αναφορικά με το επικείμενο αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει πως θα πετύχει επειδή έχει δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και πως στο επίκεντρο βρίσκεται η μικρομεσαία επιχείρηση.

«Θα πετύχουµε εκεί που απέτυχαν οι προκάτοχοί µας γιατί έχουµε δύο µεγάλα πλεονεκτήµατα: πρώτον, πρόσφατη ισχυρή λαϊκή εντολή που δόθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνει ακριβώς αυτό, άρα δεν µπορεί κανένας να πει ότι δεν ξέρει γιατί εκλεγήκαµε. Και, δεύτερον, διότι δεν έχουµε καµία ιδεοληψία, όπως όλες αυτές οι ιδεοληψίες που υπήρχαν στο παρελθόν. Τα χέρια µας είναι λυµένα. Ο αναπτυξιακός νόµος µας θα αλλάξει το επιχειρηµατικό περιβάλλον στην Ελλάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει σε άλλο σημείο: «Για τις µικροµεσαίες επιχειρήσεις κάναµε τις 120 δόσεις, για τις µικροµεσαίες επιχειρήσεις θα ξαναφτιάξουµε σε πολύ καλύτερη και ταχύτερη βάση τον εξωδικαστικό συµβιβασµό, για τις µικροµεσαίες επιχειρήσεις ψηφίζουµε τον αναπτυξιακό νόµο που θα κάνει τη ζωή των επιχειρηµατιών ευκολότερη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider