Στην ατζέντα του Eurogroup της 8ης Ιουλίου η Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην ατζέντα του Eurogroup της 8ης Ιουλίου η Ελλάδα
Η Ελλάδα θα βρεθεί στην επίκεντρο του Eurogroup της 8ης Ιουλίου.

Στην ατζέντα του Eurogroup της επόμενης Δευτέρας 8 Ιουλίου θα βρεθεί το ζήτημα της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ευρωζώνης.

Όπως ανέφερε η εν λόγω πηγή, παρ’ όλο που οι υπουργοί Οικονομικών γνωρίζουν ότι το Eurogroup θα πραγματοποιηθεί μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συζητήσουν το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να στείλουν το "σωστό μήνυμα" σε όποια κυβέρνηση προκύψει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider