Πωλητήριο έβαλε στο πολυφωτογραφημένο γιοτ του, ο διάσημος και τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός αθλητής αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε «Beethoven» λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική. Μάλιστα, σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του πολυτελούς σκάφος, διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.

Το σκάφος κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει 23,05 μέτρα και μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα. Το εσωτερικό και το εξωτερικό σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.

Ο θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία MCY 76: «Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω. Έχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω».

Πηγή φωτογραφιών MCY