Τρ. Πειραιώς: «Ανοίγουν» τα αιτήματα για την Κάρτα του Αγρότη 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρ. Πειραιώς: «Ανοίγουν» τα αιτήματα για την Κάρτα του Αγρότη 2021
Αιτήματα ξεκινά να δέχεται η Τράπεζα Πειραιώς, από τις 23 Μαρτίου, για την χορήγηση της Κάρτας του Αγρότη 2021, με σκοπό την στήριξημ μέσω της παροχής ρευστότητας, του αγροτικού κόσμου της χώρας.

Αιτήματα ξεκινά να δέχεται η Τράπεζα Πειραιώς, από τις 23 Μαρτίου, για την χορήγηση της Κάρτας του Αγρότη 2021, με σκοπό την στήριξη, μέσω της παροχής ρευστότητας, του αγροτικού κόσμου της χώρας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της η Τράπεζα αναφέρει:

«Η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, για να στηρίζει σταθερά τον αγροτικό κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και μέχρι την έναρξη του συστήματος υποδοχής Ετησίων Δηλώσεων Καλλιέργειας (ΟΣΔΕ 2021) από τα ΚΥΔ, η Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να διευκολύνει τους αγρότες για τη μεταβατική αυτή περίοδο, θα δέχεται κανονικά τα αιτήματα για χορήγηση «Κάρτας του Αγρότη», με βάση τις περσινές δηλώσεις ΟΣΔΕ 2020».

Η Κάρτα του Αγρότη, με βάση τα όσα αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στην ανακοίνωση της, παρέχεται υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις, που έχουν συμφωνηθεί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Στόχος της Τράπεζας Πειραιώς είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης των αγροτών σε ρευστότητα, η οποία αυτή την περίοδο είναι απαραίτητη, για την κάλυψη των παραγωγικών τους αναγκών, με κάθε πρόσφορο μέσο και με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider