Στο Mastercard Start Path προκρίθηκε η Warply, η ηγέτιδα ευρωπαϊκή εταιρεία στις ψηφιακές πληρωμές και στα προγράμματα πιστότητας καταναλωτή.

Η Warply προκρίθηκε στο Start Path, το παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard για την ανάδειξη μεγάλων fintech start up εταιρειών, με το «Payments Keyboard» ένα πραγματικά καινοτόμο και μοναδικό προϊόν στις ψηφιακές συναλλαγές, παγκοσμίως.

Πρόκειται για ένα native mobile keyboard που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσα από τα social media apps να πραγματοποιούν πληρωμές, P2P συναλλαγές, τραπεζικές συναλλαγές, κα. Παράλληλα, το «Payments Keyboard» αναγνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών του χρήστη μέσα στα chatting apps όπως το messenger, το whatsApp, κτλ. και προβάλλει προσωποποιημένες προσφορές βάσει του περιεχομένου, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να μοιραστούν με τον συνομιλητή τους, παραμένοντας πάντα στο περιβάλλον των messaging apps.

Όπως δήλωσε η Amy Neale, Vice President του Mastercard Start Path: «Στη Mastercard, αναζητούμε σε όλη την υφήλιο πρωτοποριακά startups όπως η Warply, που μπορούν να έχουν μεγάλη ανάπτυξη και να διαμορφώσουν το μέλλον των πληρωμών».

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, «Στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι το Warply 'Payments Keyboard' να γίνει ένα intuitive financial hub υπηρεσιών σε όλα τα social media και τα chatting apps. Για να επισπεύσουμε τη διανομή του καινοτόμου αυτού προϊόντος, θα προχωρήσουμε σε λανσάρισμα παγκόσμιο του customer-facing keyboard app μέσα στο Q2 του 2020, αξιοποιώντας το οικοσύστημα της Mastercard και την υπάρχουσα υποδομή συνεργατών μας και PSD2 API. Κοιτάμε με δύναμη το μέλλον μας στο εξωτερικό και ανοίγουμε νέες αγορές, βασιζόμενοι στην καινοτομία και την πρωτοπορία μας, που μας διαφοροποιούν παγκόσμια. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που γίναμε μέλος στο Mastercard Start Path και η συνεργασία μας έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά με νέους πελάτες και επενδυτές, αλλά και με παρουσιάσεις στις μεγαλύτερες fintech διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερα για το Warply Payments Keyboard μπορείτε να δείτε στο https://warp.ly/keyboard-payments