Διέρρευσε λίστα με ονόματα 125 ελεγκτών του μετρό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διέρρευσε λίστα με ονόματα 125 ελεγκτών του μετρό

«Δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο. Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν πολλές φορές. Έχουμε τραυματισμούς, έχουμε προπηλακισμούς, έχουμε ανθρώπους που τους έχουν στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς», σχολίασε ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης, αναφορικά με τα ονόματα 125 ελεγκτών του μετρό που έδωσε στη δημοσιότητα ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Κάθε μέρα να έχουμε ξυλοδαρμούς των ελεγκτών», είπε ο κ. Ρενιέρης στην πρωινή εκπομπή του Mega και συνέχισε: «Προφανώς χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα ονόματα 125 ελεγκτών του Μετρό έδωσε στη δημοσιότητα ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα κουκουλοφόρων που έσπασε με βαριοπούλες τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων αναφέρεται ότι «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα».

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται ιδιαίτερα θορυβημένοι από το νέο «χτύπημα» της συγκεκριμένης ομάδας, καθώς όπως λένε με τον τρόπο αυτό απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές που καθίστανται στόχος καταδρομικών επιθέσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider