Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - Τι απαντά ο υπουργός

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - Τι απαντά ο υπουργός

Βόμβα μολότοφ, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο αν. υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης, στο Μοσχάτο, πέταξε άγνωστος άνδρας στις 05:35 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος πλησίασε πεζός και εκτόξευσε την βόμβα μολότοφ από την πλευρά της γκαραζόπορτας, προκαλώντας μικρές υλικές ζημίες. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος κάλεσε ενισχύσεις.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, ωστόσο, δεν γνωρίζει κανείς για την ώρα εάν ανάμεσα τους είναι και ο δράστης.

Η ανάρτηση του υπουργού

«ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ», σχολίασε για τη βόμβα μολότοφ που πέταξε άγνωστος στην είσοδο της πολυκατοικίας του ο αναπληρωτής υπουργός με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναφερόμενος στο «το τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί» και το παρακράτος, ο κ. Πολάκης λέει ότι ο φόβος τους για τα σκάνδαλα που ο υπουργός έχει αποκαλύψει είναι αυτός που τους οδήγησε να του «επιτεθούν».

Στο τέλος της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης ενημερώνει συγγενείς, συντρόφους και γνωστούς ότι είναι «ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider