Συνέδριο επαγγελματικού προσανατολισμού νέων στο Γκάζι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνέδριο επαγγελματικού προσανατολισμού νέων στο Γκάζι

Λύσεις στις επαγγελματικές αναζητήσεις των νέων αναμένεται να δώσει η διοργάνωση Youth Today που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το μήνυμα του φετινού Youth Today Athens είναι «Explore Υour Career Path» και έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία σε ενεργητικούς, καινοτόμους, νέους ανθρώπους με δυνατότητες, περιέργεια και ενθουσιασμό την ευκαιρία να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο πτυχίο τους, με περισσότερη σιγουριά για την επαγγελματική τους καριέρα.

Μέσα από ομιλίες, διαδραστικά workshops και από διάφορες συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των ατόμων που θα συναναστραφούν την ημέρα εκείνη, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένους ανθρώπους από τον επιχειρηματικό χώρο, που έχουν να μοιραστούν τη δική τους Ιστορία και τις δικές τους εμπειρίες.

Στόχος είναι οι φοιτητές να πάρουν συμβουλές από τους ηγέτες του χώρου των επιχειρήσεων, να απαντηθεί οποιαδήποτε ερώτησή τους, να λυθεί κάθε απορία τους, να αναλάβουν δράση, να αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα και να κάνουν τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να αποχαιρετήσουν το Youth Today Athens 2017 περισσότερο αποφασισμένοι, συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να διαμορφώσουν το μέλλον τους με τις δικές τους ανάγκες και τα θέλω.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του AIESEC, το μεγαλύτερου νεανικού οργανισμού παγκοσμίως και βασικό διοργανωτής του Youth Today.

Οι αιτήσεις για το Youth Today 2017 της Αθήνας, έχουν ανοίξει, δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider