Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Αυτή τη φορά, πληροφορίες μαρτύρων στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κάνουν λόγο για μια τσάντα που εντοπίστηκε πεταμένη κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου την επομένη της δολοφονίας αλλά και για δυνατές κραυγές που ακούστηκαν πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μια τηλεθεάτρια της εκπομπής, που προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές, δήλωσε ότι εντόπισε μια γυναικεία τσάντα κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η τσάντα της Δώρας απότελεί από την πρώτη στιγμή αντικείμενω των ερευνών της αστυνομίας καθώς αν βρεθεί ίσως βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη, που ακόμα αναζητείται. Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η άτυχη κοπέλα με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και άκουσε τις κραυγές, βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και θα αξιοποιηθεί από την αστυνομία.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Παραμένουν σε εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την εξιχνίαση της άγριας αυτής δολοφονίας.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έχουν ως μόνο τεκμήριο από την σκηνή του εγκλήματος την απώλεια της τσάντας του θύματος, που υποδεικνύει ως κίνητρο τη ληστεία. Παρά τις ενδελεχείς έρευνες στην γύρω περιοχή από το νεκροταφείο, σε κάδους απορριμμάτων ακόμα και φρεάτια η τσάντα δεν έχει βρεθεί.

Δεν αποκλείεται ωστόσο η πιθανότητα του προσωπικού κινήτρου, αφού το θύμα δέχτηκε συνολικά δεκατέσσερις μαχαιριές, εκ των οποίων οι τέσσερις μοιραίες.

Οι Αρχές ερευνούν και το στενό περιβάλλον του θύματος, αλλά και άτομα που έχουν απασχολήσει για βίαιες ληστείες σε πεζούς ακόμα και για σεξουαλικές επιθέσεις.

Τα έως τώρα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων δεν έχουν οδηγήσει σε τυχόν ταυτοποίηση δράστη από τους ιστούς που αφαιρέθηκαν από τα νύχια του θύματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider