Συμπλοκές οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο - Τρεις σοβαρά τραυματίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμπλοκές οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο - Τρεις σοβαρά τραυματίες
Η γερμανική αστυνομία προέβη σε 89 συλλήψεις. Με μπαστούνια του μπέιζμπολ και ρόπαλα συνεπλάκησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Άνω κάτω έγινε το Βερολίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/5) καθώς υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τα πάντα ξεκίνησαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα φίλοι των πράσινων είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση σε εστιατόριο της πόλης και αφού πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στη συνέχεια πήραν τον δρόμο της επιστροφής στα ξενοδοχεία όπου και διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενέδρα από οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι είχαν μαζί τους και αρκετούς Σέρβους, καθώς περίμεναν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, τους οποίους και αιφνιδίασαν.

Οι συμπλοκές έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης. Σε σταθμό του μετρό όπου έγιναν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και συλλήψεις από την αστυνομία. Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι φορούσαν κράνη και είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ. Για αρκετά λεπτά δημιουργήθηκε... χάος στον σταθμό S-Bahn με την αστυνομία να αργεί μέχρι να δράσει και να αποτρέψει τα χειρότερα.

Από τα άγρια επεισόδια ένα άτομο έχει τραυματιστεί βαριά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο φέρουν βαριά τραύματα και εννέα ελαφρά, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική του Βερολίνου. Η γερμανική αστυνομία προέβη σε 89 συλλήψεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οπαδός που έφερε τραύματα «απειλητικά για τη ζωή του» έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 άτομα στα επεισόδια, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να αναφέρει πως χρησιμοποιήθηκαν μπαστούνια του μπέιζμπολ και ρόπαλα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider