Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σάββατο και Κυριακή στην Αθήνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σάββατο και Κυριακή στην Αθήνα
Τροχαία περιπολικό
Λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και της 40ής Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, το Σάββατο (21/5) στο ΟΑΚΑ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων, από τις 10:00 έως το τέλος των μέτρων και στις δύο πλευρές και ρεύματα κυκλοφορίας στις παρακάτω οδούς:

- Λ. Σπ. Λούη, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Κύμης.

- Γ. Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Αρτέμιδος.

- Αμαρυσίας Αρτέμιδος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Νερατζιωτίσσης.

- Λ. Κύμης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Νερατζιωτίσσης.

- Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κύμης και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Περαιτέρω, θα πραγματοποιηθούν οι κατά περίπτωση απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης του ΟΑΚΑ, αναλόγως των επικρατουσών συνθηκών και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα βρίσκονται κατά μήκος των οδών που οδηγούν στο ΟΑΚΑ.

Διεξαγωγή της 40ής Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης την Κυριακή

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ λόγω διεξαγωγής της 40ής Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, την Κυριακή (22/5) και από τις 08.00΄ έως τις 18.30΄ θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης, ως εξής:

- Μαραθωνομάχων-Αγίας Παρασκευής, στο τμήμα της μεταξύ του τύμβου Μαραθώνα και της Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08.00΄ - 09.30΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μαραθωνομάχων-Αγίας Παρασκευής και της Λ. Διονύσου, κατά τις ώρες 09.30΄ - 10.30΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09.30΄ - 10.30΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Αλ. Φλέμιγκ, κατά τις ώρες 10.30΄ - 13.00΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αλ. Φλέμινγκ και Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα), κατά τις ώρες 13.00΄ - 14.00΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα) και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη), κατά τις ώρες 14.00΄ - 14.30΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη) και Εθν. Αντιστάσεως, κατά τις ώρες 14.30΄ - 16.00΄.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και της Κλεισθένους, κατά τις ώρες 16.00΄ - 17.00΄.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 16.00΄- 17.30΄.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας (Υπ. ΕΘ.ΑΜ.) και της οδού Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 17.30΄ - 18.00΄.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας και της οδού Κύπρου (Κεντρική είσοδος Υπ. ΕΘΑΜ), κατά τις ώρες 18.00΄-18.30΄

Επιπρόσθετα, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της πορείας, εκτός από τους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:

- Λ. Μαραθώνος & Διονύσου.

- Λ. Μαραθώνος & Αεροπορίας.

- Λ. Μαραθώνος & Αλ. Φλέμιγκ (Διασταύρωση Ραφήνας).

- Λ. Μαραθώνος & Αγ. Χριστοφόρου (Διασταύρωση Πικερμίου).

- Λ. Μαραθώνος & Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη - Διασταύρωση Μοναξιάς).

- Λ. Μαραθώνος & Εθν. Αντιστάσεως (Διασταύρωση Παλλήνης).

- Λ. Μαραθώνος & Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού).

- Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγ. Παρασκευής).

- Λ. Μεσογείων & Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο).

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider