Amazon Web Services: Διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών της «ρίχνει» sites και εφαρμογές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon Web Services: Διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών της «ρίχνει» sites και εφαρμογές
Μια ειδοποίηση στο status page της Amazon Web Services ανέφερε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ορισμένα API και την Κονσόλα διαχείρισης.

Η μονάδα cloud-computing της Amazon την Τρίτη επλήγη από διακοπή λειτουργίας που «έριξε» ορισμένους ιστότοπους και υπηρεσίες.

Μια ειδοποίηση στο status page της Amazon Web Services ανέφερε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ορισμένα API και την Κονσόλα διαχείρισης. Τα ζητήματα επηρεάζουν την περιοχή US-East-1 της AWS που φιλοξενείται στη Βόρεια Βιρτζίνια, επομένως ενδέχεται να μην αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας όλοι οι χρήστες.

«Αντιμετωπίζουμε προβλήματα API και κονσόλας στην περιοχή US-EAST-1», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Έχουμε εντοπίσει τη βασική αιτία και εργαζόμαστε δραστήρια για την επιδιόρθωση».

Μεταξύ των υπηρεσιών που ανέφεραν προβλήματα ως αποτέλεσμα της διακοπής ήταν η συνδρομητική υπηρεσία streaming της Disney, Disney+, το Netflix, το Slack, η εφαρμογή συναλλαγών Robinhood και το Coinbase, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

Η διακοπή κατέστρεψε επίσης κρίσιμα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο Amazon. Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη και την παράδοση, μαζί με τους οδηγούς για την υπηρεσία Flex της Amazon, ανέφεραν στο Reddit ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Flex ή στην εφαρμογή AtoZ, καθιστώντας αδύνατη τη σάρωση πακέτων ή την πρόσβαση στις διαδρομές παράδοσης.

Οι πωλητές της Amazon ανέφεραν επίσης ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο Seller Central, έναν εσωτερικό ιστότοπο που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση παραγγελιών πελατών.

Οι εκπρόσωποι της AWS δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αμέσως εάν η διακοπή «έριξε» τις εσωτερικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider