Άνδρας κάτω των 30 έγινε το νεότερο σε ηλικία θύμα του κορονοϊού στην Αυστραλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνδρας κάτω των 30 έγινε το νεότερο σε ηλικία θύμα του κορονοϊού στην Αυστραλία
Ένας από τους πιο μικρούς σε ηλικία θανάτους από κορονοϊό καταγράφηκε σήμερα στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, την ώρα που τα ημερήσια κρούσματα κινούνται κοντά σε υψηλό 16 μηνών παρά το γεγονός ότι το lockdown 5 εκατομμυρίων πολιτών στο Σίνδνεϋ εφαρμόζεται για έκτη διαδοχική εβδομάδα.

Ένας από τους πιο μικρούς σε ηλικία θανάτους από κορονοϊό καταγράφηκε σήμερα στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, την ώρα που τα ημερήσια κρούσματα στη χώρα κινούνται κοντά σε υψηλό 16 μηνών παρά το γεγονός ότι το lockdown 5 εκατομμυρίων πολιτών στο Σίνδνεϋ εφαρμόζεται για έκτη διαδοχική εβδομάδα.

Ο άγνωστος άντρας, μεταξύ 20 και 30 ετών, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και δεν είχε εμβολιαστεί. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην πόλη, ανέφεραν οι αρχές, σύμφωνα με το Reuters. Παρουσίασε γρήγορη επιδείνωση, ενώ νωρίτερα παραπονιόταν για ήπια συμπτώματα, πρόσθεσαν.

Ο άτυχος νέος δεν μπόρεσε να λάβει έγκριση για το εμβόλιο της Pfizer, καθώς η Αυστραλία το περιορίζει σε ανθρώπους άνω των 40, εξαιτίας της στενότητας στην προσφορά. Με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται, η Καμπέρα μόλις πρόσφατα έδωσε πρόσβαση στους πολίτες στο εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ μέχρι πρότινος το παρείχε μόνο στους άνω των 60.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider