Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι δείκτες στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι δείκτες στη Wall Street

Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street κατά το άνοιγμα της Πέμπτης ως αποτέλεσμα των κερδών που σημειώθηκαν την Τετάρτη και των ανακοινώσεων των εκπροσώπων της Fed, οι οποίοι «φωτογράφισαν» αύξηση των επιτοκίων το Δεκέμβριο.

Όπως σημειώνει ο Chuck Self, εκπρόσωπος της εταιρείας iSectors, η κατάσταση στην αγορά εξακολουθεί να είναι ευμετάβλητη εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Νοεμβρίου από το λιανεμπόριο και την απασχόληση.

Οι επενδυτές εξακολουθούν ναν παρακολουθούν τις γεωπολιτικές εξελίξεις και την πορεία του πετρελαίου, η τιμή του οποίου σημειώνει πτώση και διαμορφώνεται στα 41,5 δολάρια το βαρέλι. Όπως σημειώνει ο Ryan Larson, επικεφαλής της RBC Global Asset Management, ο παγκόσμιος αντίκτυπος των τρομοκρατικών επιθέσεων εξακολουθεί να είναι νωπός επηρεάζοντας τις αγορές.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,22% στις 17.697,31 μονάδες, ο δείκτης S&P 500 υποχωρεί 0,05% και διαμορφώνεται στις 2.082,62 μονάδες ενώ την ίδια ώρα ο Nasdaq σημειώνει μικρή άνοδο 0,06% στις 5.078,04 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχωρεί μετά το χθεσινό ράλι, καταγράφοντας απώλειες έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider