Ισχυρή διόρθωση στη Wall Street με το βλέμμα στη Fed

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισχυρή διόρθωση στη Wall Street με το βλέμμα στη Fed

Ισχυρές απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις ανακοινώσεις της Fed για την πόρεια της νομισματικής πολιτικής.

Παρότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στα προγράμματα που τρέχουν, οι επενδυτές περιμένουν τα όσα θα δηλώσει ο πρόεδρός της Τζερόμ Πάουελ τόσο σε σχέση με την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ, όσο και με τη στάση της νομισματικής πολιτικής.

Παράλληλα, η Microsoft μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίαση ανέφερε αύξηση κερδών και εσόδων για το δ' τρίμηνο, ενώ παράλληλα οι υπηρεσίες της, από την προσφορά της τεχνολογίας υπολογιστών Azure cloud αυξήθηκαν κατά 50%. Οι πωλήσεις της εταιρείας ενισχύθηκαν κατά 17% το δ΄ τρίμηνο σε ετήσια βάση.

Από την άλλη τα τρία «μεγαθήρια» Apple, Facebook και Tesla θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τους μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Δείκτες

Την Τετάρτη, ο Dow Jones διολισθαίνει 1,5% στις 30.474 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει απώλειες 1,38% στις 13.437 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει πτώση 1,51% στις 3.791 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider