Ήπιες μεταβολές στη Wall Street μετά το ντιμπέιτ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήπιες μεταβολές στη Wall Street μετά το ντιμπέιτ
Ήπιες μεταβολές καταγράφουν οι δείκτες της Wall Street.

Ήπιες μεταβολές καταγράφονται στη Wall Street την Παρασκευη, μια ημέρα μετά το ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν επιχείρησαν να ολοκληρώσουν το δεύτερο debate της προεκλογικής τους εκστρατείας χωρίς απρόοπτα.

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν το προβάδισμα στον αντίπαλο του για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν υπό πίεση κατά τη χθεσινή τελευταία τηλεμαχία του απέναντι στον Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα η Νάνσι Πελόζι, δήλωσε χθες ότι μια συμφωνία για το πακέτο μέτρων τόνωσης στις διαπραγματεύσεις με τον υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν «είναι σχεδόν εδώ».

«Εάν δεν σημειώναμε πρόοδο, δεν θα σπαταλούσα χρόνο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια σοβαρή προσπάθεια. Πιστεύω πραγματικά ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν επίτευξη συμφωνίας». Παράλληλα ο εκπρόσωπος της, Νάνσι Πελόζι, έγραψε στο Twitter πως η πρόεδρος και ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν συζήτησαν ξανά για το νέο πακέτο μέτρων και είμαστε πιο κοντά στο να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Δείκτες

Ειδικότερα, την Παρασκευή, ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,12% στις 28.398 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,14% στις 3.458 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει πτώση 0,22% στις 11.479 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider