Γεωργιάδης για στήριξη του τουρισμού: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για στήριξη του τουρισμού: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί
«Η τουριστική περίοδος θα πάει χειρότερα του αναμενομένου», εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Για την πορεία του τουρισμού και της πανδημίας, καθώς και για τα μέτρα στήριξης και προφύλαξης, μίλησε στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η πληρωμή των 534 ευρώ έχει ήδη ξεκινήσει, συνεχίζεται και θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός, κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης:

Χρήση μάσκας

Αναφορικά με τη χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ, για την οποία η σχετική απόφαση έχει ισχύ έως τις 4 Αυγούστου, εκτίμησε ότι «είναι τελείως απίθανο να μην συνεχιστεί η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ μέχρι τέλος Αυγούστου».

Σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας στις εκκλησίες, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως «οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους ειδικούς. Αν μας πουν ότι πρέπει να μπουν σε εκκλησίες, θα μπουν».

«Η πανδημία είναι εδώ», τόνισε, φέρνοντας το παράδειγμα της Ισπανίας η οποία βλέπει τον τουρισμό της να «βυθίζεται» μετά την απόφαση της Βρετανίας για 14ήμερη καραντίνα σε όποιον επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η τουριστική περίοδος θα πάει χειρότερα του αναμενομένου»

«Η τουριστική περίοδος θα πάει χειρότερα του αναμενομένου, δυστυχώς», προειδοποίησε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ δεσμεύθηκε πως «ό,τι χρειαστεί θα γίνει, εφόσον υπάρχει κρίση», ερωτηθείς αν θα ληφθούν νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider