Εισιτήρια για συναυλίες θα πουλά το Spotify

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εισιτήρια για συναυλίες θα πουλά το Spotify
Σε νέες δραστηριότητες ποντάρει η πλατφόρμα.

Νέες, συγγενικές πηγές εσόδων φαίνεται να αναζητά η δημοφιλής εφαρμογή μουσικής, Spotify, αφού ανακοίνωσε ότι εφεξής θα δραστηριοποιείται και στην πώληση εισιτηρίων για συναυλίες.

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα ακουστικού περιεχομένου, λάνσαρε ήδη έναν ξεχωριστό ιστότοπο ονόματι Spotify Tickets, μέσω του οποίου θα προσφέρει προς ώρας εισιτήρια για έναν περιορισμένο αριθμό συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες στις ΗΠΑ.

Παρότι διαφορετικός ιστότοπος, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Spotify ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω του Spotify Tickets. Αφότου μάλιστα πραγματοποιήσουν την αγορά του εισιτηρίου ηλεκτρονικά, θα μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους από το χώρο της συναυλίας με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Ο λόγος για μια τόσο απαρχαιωμένη διαδικασία, αντί ενός ηλεκτρονικού εισιτηρίου για παράδειγμα, είναι για να αποτρέψει τους χρήστες να μεταπωλούν το εισιτήριό τους.

Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων, θα ορίζονται από τον διοργανωτή της κάθε συναυλίας, και το Spotify θα λαμβάνει μια προμήθεια επί της τιμής του εισιτηρίου, την οποία θα συμφωνεί με τον διοργανωτή

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λανσάρισμα της υπηρεσίας έγινε, μέχρι στιγμής, αποκλειστικά για την Αμερική και τα μελλοντικά σχέδια του όλου εγχειρήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τα νέα στελέχη που απασχολούνται στον συγκεκριμένο τομέα της πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ρεύμα: Εκτίναξη των χρεώσεων Σεπτεμβρίου από το ράλι στο αέριο – Πρόσθετο βαρίδι στο «πακέτο» της ΔΕΘ

Ακίνητα: Ποια είναι η τάση στα logistics – Που κυμαίνονται τα ενοίκια

Πώς θα αναβαθμιστεί το αεροδρόμιο της Νάξου - Ποια η σχέση του με το «Υπερταμείο»

gazzetta
gazzetta reader insider insider