Bridgerton: Εισέρχεται στο «πάνθεον» του Netflix

Με το δεύτερο μέρος της 3ης σεζόν του Bridgerton να είναι ακόμη στα «σκαριά», πολλοί εκτιμούν θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του Netflix όλων των εποχών.
Bridgerton: Εισέρχεται στο «πάνθεον» του Netflix

Η 3η -μισή- σεζόν του ερωτικού δράματος Bridgerton του Netflix, έγινε η πιο επιτυχημένη της αγαπημένης σειράς με βάση τα νούμερα τηλεθέασης στην πλατφόρμα streaming. Με το δεύτερο μέρος να είναι ακόμη στα «σκαριά», η τελευταία σεζόν θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του Netflix όλων των εποχών, ξεπερνώντας μέχρι το Dahmer και το Wednesday.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές στο κινηματογραφικό σετ του Bridgerton: Ένα νέο ταξίδι σας μεταφέρει εκεί όπου γυρίζεται η σειρά

Το Bridgerton ήταν η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix από τις 13 έως τις 18 Μαΐου, σύμφωνα με το Variety. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, που κυκλοφόρησαν στις 16 Μαΐου, έφτασαν τις 45,1 εκατομμύρια προβολές κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο στο Netflix. Μάλιστα, είναι πιθανό να παραμείνει στη λίστα των Top 10 της πλατφόρμας για αρκετές εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους του 3ου κύκλου στις 13 Ιουνίου, που θα δώσει έξτρα ώθηση στα νούμερα τηλεθέασης.

Εικόνα

Το Netflix πολύ έξυπνα εφαρμόζει μια στρατηγική κυκλοφορίας δύο parts για τις μεγαλύτερες εκπομπές του, όπως συνέβη με την τέταρτη σεζόν των Stranger Things και την τρίτη σεζόν του The Witcher, με αποτέλεσμα τη δέσμευση και την προσήλωση των τηλεθεατών. Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton έκανε πρεμιέρα το 2022 και συγκέντρωσε 193 εκατομμύρια λεπτά παρακολούθησης σε οκτώ επεισόδια, με τον νέο -μισό- κύκλο να έχει υπερδιπλασιάσει τα συγκεκριμένα νούμερα.

Μάλιστα, πολλοί κριτικοί χαρακτηρίζουν την τελευταία «πράξη» του δράματος της σειράς πιο σαγηνευτική από ποτέ, ανυπομονώντας για το πώς θα ολοκληρωθεί. Η τρίτη σεζόν της σειράς θεωρείται ως «η καλύτερη μέχρι τώρα» και «ακόμα πιο αφόρητα ερωτική, με πολύ σεξ», σύμφωνα με τον κριτικό της Variety, Αραμίντ Τινουμπού που κάνει λόγο για μια παραγωγή «πιο πλούσια και δελεαστική από όσο αντέχει το κοινό».

Εικόνα

Η τρίτη σεζόν επικεντρώνεται στο ειδύλλιο μεταξύ της Λαίδης Penelope Featherington (την οποία υποδύεται η Nicola Coughlan) και του Colin Bridgerton (Luke Newton), σε ένα τοπίο σκανδάλων, ίντριγκας και μυστηρίου, με την Σάρα Χάντερ Σίμανσον της Huffington Post να επισημαίνει πως η σειρά δεν απογοητεύει ενώ «η τελευταία σεζόν μπορεί να ξεπεράσει τις ήδη υψηλές προσδοκίες των θαυμαστών της».

«Το πρώτο part τελείωσε με τέτοιο τρόπο που έκανε τους θεατές να ουρλιάζουν μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασής τους. Αναρωτιέστε γιατί το Netflix σας αναγκάζει να υπομείνετε έναν ολόκληρο μήνα για να ολοκληρώσετε μια σεζόν που έχετε ήδη περιμένει δύο χρόνια; Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτά τα τέσσερα επεισόδια που έρχονται θα είναι σκέτη απόλαυση γιατί, ναι, η χημεία μεταξύ του Colin και της Penelope είναι ηλεκτρική, και όσο περνά ο καιρός, ο ρομαντισμός τους γίνεται ακόμα αισθησιακός» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρότζερ Φέντερερ - Ραφαέλ Ναδάλ: Από αντίπαλοι, «συμπαίκτες» για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

Στην 3η σεζόν, ο Colin επιστρέφει από τα ταξίδια του και αρχίζει να βλέπει την Penelope με διαφορετικό τρόπο, η οποία από την πλευρά της, προσπαθεί να βρει ισορροπία μεταξύ της κοινωνικής της ζωής και της μυστικής της ταυτότητας ως Lady Whistledown. Η σειρά αποτυπώνει κυρίως τον τρόπο ζωής και τις ερωτικές περιπτύξεις της υψηλής κοινωνίας στις αρχές του 19ου αιώνα στη Βρετανία, κατά την επονομαζόμενη περίοδο της αντιβασιλείας.