Η Hublot παρουσίασε το ρολόι που θα λατρέψουν όλοι οι φίλαθλοι του Euro 2024

Η ελβετική εταιρεία ρολογιών παρουσίασε το νέο της ρολόι που ετοιμάζεται να κλέψει την καρδιά κάθε ποδοσφαιρόφιλου ενόψει τις μεγάλης διοργάνωσης.
Η Hublot παρουσίασε το ρολόι που θα λατρέψουν όλοι οι φίλαθλοι του Euro 2024

Δεν είναι μυστικό ότι η Hublot λατρεύει το ποδόσφαιρο. Το 2006, η ελβετική εταιρεία έγινε το πρώτο brand πολυτελείας που επένδυσε στο άθλημα με στόχο την προώθηση της καλύτερης εκδοχής του ποδοσφαίρου. Απόδειξη δεν είναι μόνο το μότο «Hublot Loves Football», αλλά και η συνεργασία του οίκου με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Κιλιάν Εμπαπέ, μια συμμαχία που μάλιστα μόλις ανανεώθηκε με ένα νέο λανσάρισμα.

Διαβάστε ακόμη: Αριστοτέλης Ωνάσης: Το Βoeing 727 της Ολυμπιακής που μετέφερε τη σορό του έγινε... σπίτι!

Με αφορμή το προσεχές EURO 2024, αλλά και το γεγονός ότι η Hublot αποτελεί έναν από τους μεγάλους υποστηρικτές της διοργάνωσης, παρουσιάστηκε το Hublot Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024. Πρόκειται για το επίσημο ρολόι του τουρνουά, με την εταιρεία να σχεδιάζει ειδικά μοντέλα για τους διαιτητές, αλλά και τους οπαδούς.

@hublot The new Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024™ introduced by our Hublot Ambassador Kylian Mbappé #Hublot #watches #montres #hublotwatches #fyp #foryoupage ♬ son original - Hublot

Αυτή ουσιαστικά είναι μια επανέκδοση του Big Bang e Gen 3 - που παρουσιάστηκε επίσημα το 2022 για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ - προς τιμή του τουρνουά UEFA EURO 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024 και στο οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. «Μετά τις δύο νίκες της Γαλλίας το 1984 και το 2000, πηγαίνω στη Γερμανία με στόχο να κατακτήσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την ομάδα μου για τρίτη φορά», έχει αναφέρει ο ποδοσφαιριστής.

Το επίσημο ρολόι του EURO διαθέτει το Wear OS της Google και είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, το οποίο του προσδίδει μεγάλη αντοχή και ελαφρότητα, επομένως η χρήση του στο γήπεδο δεν θα ήταν πρόβλημα. Το ρολόι διαθέτει οθόνη που προστατεύεται από κρύσταλλο, η οποία θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την τελική φάση του UEFA 2024 σε πραγματικό χρόνο. Τα λεπτά του αγώνα, οι σκόρερ, οι τακτικές, το πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι όλα στα χέρια των φιλάθλων.

Φυσικά, η Hublot συνοδεύει το αθλητικό της ρολόι με λαστιχένιο λουράκι, ενώ μπορεί ο κάθε φίλαθλος να επιλέξει το χρώμα του που ταιριάζει με την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Σαφώς, το Hublot Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024 μας θυμίζει το κλασικό ρολόι Big Bang, ωστόσο, αυτό τώρα έρχεται γεμάτο με εντυπωσιακές τεχνολογικές λεπτομέρειες. Όσο για την τιμή του; Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας φτάνει τις 6.700 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ