Πάσχα στο νησί: Τα luxury items που χρειάζεστε για τις πιο κομψές βόλτες

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall στο Μαρούσι και βρήκαμε τα outfits που θα σε μετατρέψουν στο πιο στιλάτο άτομο στο νησί το φετινό Πάσχα.
Πάσχα στο νησί: Τα luxury items που χρειάζεστε για τις πιο κομψές βόλτες

Το Πάσχα φέτος έχει «κάνει» καλά τη δουλειά του. Η μεγάλη γιορτή πέφτει τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα (και τον χρόνο) να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις εξορμήσεις μας στα νησιά. Με την ελπίδα ότι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο μέχρι τότε, σχεδιάζουμε ήδη τα πλάνα μας και τις αγορές μας για τις πρώτες βόλτες στα σοκάκια μετά την Ανάσταση.

Και φτάνουμε στο σημαντικό ερώτημα: Τι φοράμε εκείνες τις ημέρες; Γιατί καλός ο προγραμματισμός των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των διαμονών μας, όμως, τα ρούχα που θα βάλουμε στη βαλίτσα εκείνες τις ημέρες παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο. Για να μην τρέχεις, λοιπόν, πανικόβλητος από μαγαζί σε μαγαζί τις τελευταίες ημέρες, καλό θα ήταν να οργανωθείς. Κι επειδή εμείς εδώ θέλουμε το καλό σου, βρεθήκαμε ένα πρωί στο Golden Hall, μπήκαμε στα κατάλληλα καταστήματα και βρήκαμε όλα εκείνα τα ρούχα που χρειάζεσαι για τις πιο στιλάτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού το φετινό Πάσχα.

Κεφάλαιο 1: «Παντελόνι»

Εικόνα

Παντελόνι La Martina, Golden Hall

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το «παντελόνι» αποτελεί το νούμερο ένα κεφάλαιο στο shopping μας ενόψει των πασχαλινών διακοπών. Κι αυτό γιατί συνήθως ένα παντελόνι πρέπει να μπορεί συνδυαστεί με περισσότερα από ένα outfits.

Oι γκρι και μπεζ αποχρώσεις είναι ιδανικές για να συνδέσουν την άνοιξη με το καλοκαίρι και κάνουν ένα ωραίο blend in στο quiet luxury. Ένα παντελόνι λίγο πιο σκούρο και ζεστό από το λευκό για παράδειγμα, ταιριάζει εξαιρετικά με γήινες αποχρώσεις, ενώ μπορεί να «κατεβάσει» την ένταση από πουκάμισο ή t-shirt έντονου χρώματος.

Κεφάλαιο 2: «Πουκάμισο ή T-shirt»

Εικόνα

Πουκάμισο Massimo Dutti Men, Golden Hall

Όσον αφορά το πουκάμισο που θα επιλέξουμε, η καλύτερη συμβουλή για την εποχή είναι να πάμε σε κάτι ριγέ, ιδανικά σε κάποια μπλε απόχρωση. Το πουκάμισο με κάθετες ρίγες μεγαλώνει τον κορμό και λεπταίνει το σώμα, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει τέλεια με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

Εικόνα

T-shirt Nautica, Golden Hall

Αν τώρα δεν είσαι φαν των πουκαμίσων και προτιμάς κάτι πιο χαλαρό και casual για τις εξόδους σου, τότε ένα απλό t-shirt με γιακά μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά του. Extra tip: Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειές του και διάλεξε κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει διακριτικά, όπως για παράδειγμα αυτό που βρήκαμε εμείς.

Kεφάλαιο 3: «Πανωφόρι»

Εικόνα

Ζακέτα Camel Active, Golden Hall

Με το φετινό Πάσχα να «πέφτει» αρχές Μαΐου οι επιλογές στο κεφάλαιο «πανωφόρι» περιορίζονται αρκετά. Ωστόσο, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια βαλίτσα και να μην πάρουμε κάτι για «από πάνω». Σε αυτή την περίπτωση μια ελαφριά και κομψή ζακέτα, μπορεί να αναβαθμίσει και το υπόλοιπο λουκ.

Κεφάλαιο 4: «Αξεσουάρ»

Εικόνα

Γυαλιά ηλίου Grand Optical, Golden Hall

Τα αξεσουάρ σε ένα ντύσιμο μπορεί να μην αποτελούν προτεραιότητα για τους περισσότερους, όμως, η αλήθεια είναι πως μπορούν να κάνουν ακόμη και το πιο καθημερινό λουκ να φαίνεται κομψό και στιλάτο.

Για παράδειγμα, αν επιλέξουμε για φέτος ένα γυαλί ηλίου όπως τα νέα Ray-Ban της σειράς Reverse Collection είναι σίγουρο πως θα τραβήξουμε τα βλέμματα. Η avant-garde αισθητική τους, σε συνδυασμό με την άνεση στην εφαρμογή που προσφέρουν (καθώς το σχήμα τους ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου) θα σε «μεταμορφώσουν» στo fashion icon του νησιού.

Εικόνα

Smart Watch Xiaomi Store, Golden Hall

Εκτός από τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει να δώσουμε βάση και στο ρολόι χειρός. Σίγουρα μια κλασσική επιλογή «δεν χάνει ποτέ», όμως, στην περίπτωση που έχεις ανάγκη από κάτι πιο «έξυπνο» και μοδάτο, τότε πρέπει σίγουρα να ρίξεις μια ματιά στη νέα σειρά smart watches της Xiaomi. Εκεί θα συναντήσεις κορυφαίο design, αλλά και επιδόσεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Kεφάλαιο 5: «Παπούτσια»

Εικόνα

Sneakers Lacoste, Golden Hall

Αν μπορούσαμε να έχουμε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα μας, τότε αυτά μάλλον θα ήταν τα λευκά sneakers. Συνδυάζονται άψογα με όλα τα outfits, ενώ μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία τόσο σε μια βραδινή έξοδο, όσο και σε μια βόλτα σε κάποιο ταβερνάκι δίπλα στην παραλία. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για τις διακοπές μας.

Το Πάσχα πλησιάζει, οπότε μην χάνεις χρόνο. Κάνε μια επανάληψη στα «κεφάλαια» που θα μας απασχολήσουν στις φετινές εξορμήσεις μας και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Λίγο πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, λοιπόν, μπες στην ιστοσελίδα του Golden Hall, κάνε sign in και φτιάξε τη δική σου wishlist με όλα τα νέα προϊόντα των καταστημάτων. Έτσι, την ώρα που θα φτάσεις στο εμπορικό κέντρο, θα βγάλεις απλά τις σημειώσεις σου και θα κάνεις τις αγορές σου με τον πιο άνετο και εύκολο τρόπο.

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ