Kinds of Κindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνιστεί ξανά η Έμα Στόουν

Μετά τον θρίαμβο και τα τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ 2024 για το «Poor Things», έρχεται το Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, με την Έμα Στόουν.
Kinds of Κindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνιστεί ξανά η Έμα Στόουν

Μετά τον θρίαμβο και τα τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ 2024 για το «Poor Things», έρχεται το Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, με την Έμα Στόουν να πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη. Μάλιστα, η νέα ταινία από το επιτυχημένο duo που ενώνει ξανά τις δυνάμεις του, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο κοστίζει η τελετή των Όσκαρ;

Το σενάριο της ταινίας που είχε αρχικό τίτλο «And» και γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, υπογράφουν ο Έλληνας δημιουργός και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας», ενώ ήδη μάλιστα κυκλοφόρησε και το σχετικό τρέιλερ.

Επτασφράγιστο μυστικό

Αν και το σενάριο προς το παρόν παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το «Kinds of Kindness» είναι μια σπονδυλωτή ταινία. Πρωταγωνίστρια όπως και στην ταινία «Poor Things», για την οποία βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, είναι η Έμα Στόουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξίδια, θεραπείες και προϊόντα ομορφιάς: Δώρα 170.000 δολαρίων στην Goodie Bag των Όσκαρ

Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί του «Poor Things» Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ καθώς και ο ηθοποιός Τζο Άλγουιν από την «Ευνοούμενη». Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων, οι Τζέσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σάφερ, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους σινεφίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά το Super Bowl ανοίγουν εστιατόριο: Η νέα επιχείρηση των Κέλσι και Μαχόουμς στο Κάνσας

Το «Kinds of Kindness» αποτελεί την πέμπτη συνεργασία της Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, μετά το «Poor Things», που χάρισε πριν από λίγες ημέρες στη διάσημη ηθοποιό το δεύτερο Όσκαρ Α′ Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία «Kinds of Kindness» τη διανομή της οποίας έχει αναλάβει η Searchlight, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ