Χειροποίητο και με 344 διαμάντια το νέο ρολόι του Ρονάλντο με τιμή 1,3 εκατ. δολαρίων

Πώς είναι να φοράς 344 διαμάντια στο χέρι σου καθημερινά; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξέρει...
Χειροποίητο και με 344 διαμάντια το νέο ρολόι του Ρονάλντο με τιμή 1,3 εκατ. δολαρίων

Μπορεί η τιμή ενός ρολογιού να αγγίξει τα 2 εκατ. δολάρια; Σίγουρα μπορεί αν είναι ντυμένο με διαμάντια και αν προορίζεται για τον άσσο των γηπέδων, τον ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος για το πολυτελές Twin Turbo Furious της εταιρίας Jacob & Co, ένα κομψοτέχνημα μηχανικής πολυπλοκότητας, το οποίο και παρέδωσε προσωπικά ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της επωνυμίας ρολογιών και κοσμημάτων στον Ρονάλντο.

«Ήμουν στη γειτονιά και αποφάσισα να παραδώσω προσωπικά ένα ρολόι 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων για τον έναν και μοναδικό Κριστιάνο», μοιράστηκε ο Jacob Arabo μέσω του Instagram.

Θυμίζοντας τα υπεραυτοκίνητα υψηλής απόδοσης το μοντέλο περιλαμβάνει περίπου 832 εξαρτήματα και είναι όλο συναρμολογημένο στο χέρι.

Η γιγαντιαία θήκη 57 mm και η στεφάνη είναι κατασκευασμένες από λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα σετ με 344 λευκά διαμάντια. Τα σοφά τοποθετημένα ζαφείρια προσφέρουν καθαρότερη όψη στο καντράν και οι δείκτες της ώρας επικαλυμμένοι με Super-LumiNova, γίνονται πιο ευδιάκριτοι ακόμη και στο βαθύ σκοτάδι. Το ρολόι έχει σαφείς αναφορές στα super cars με «πίνακα pit» και «μετρητή καυσίμου» ενώ κυκλοφορεί σε μόλις 18 συλλεκτικά κομμάτια.

Εικόνα
Το ρολόι Caviar Flying Tourbillon “Tsavorites" της Jacob & Co.

Όταν ο χρόνος είναι-κυριολεκτικά-χρήμα

Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με εκτιμώμενο ετήσιο εισόδημα ύψους 136 εκατομμυρίων δολαρίων. Παθιασμένος συλλέκτης ακριβών ρολογιών, έχει ξοδέψει αρκετά από τα χρήματά του στην απόκτηση σπάνιων ρολογιών, όπως ένα Brilliant Flying Tourbillon αξίας 700.000 δολαρίων, ένα κατά παραγγελία Girard-Perregaux και ένα Rolex που λέγεται πως είναι το πιο ακριβό που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Ο ίδιος επίσης αγόρασε, έναντι άγνωστου ποσού την ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοραπωλησίας ρολογιών Chrono24, ενώ έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με την Jacob & Co. για να δημιουργήσει τα δικά του μοναδικά ρολόγια. Και όλα αυτά επειδή ο άσσος των γηπέδων θέλει να μετρά με ελβετική ακρίβεια κάθε λεπτό που περνά. Ίσως γιατί για εκείνον, ο χρόνος είναι κυριολεκτικά χρήμα…