Anantara Hotel: Η Σαντορίνη «μετακομίζει» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Anantara Hotel: Η Σαντορίνη «μετακομίζει» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Με ένα cocktail στο χέρι και με το κυκλαδίτικο αεράκι για συντροφιά, χαλαρώνετε στα λευκά, υπόσκαφα σπιτάκια αναζητώντας με το βλέμμα σας την Καλντέρα της Σαντορίνης. Και εκεί που ψάχνετε το ηφαίστειο και την απεραντοσύνη του Αιγαίου, η ματιά σας σταματά στους πανύψηλους αμμόλοφους και στην ηρεμία του Περσικού κόλπου! Κάτι πάει λάθος;

Όχι ακριβώς, απλά βρίσκεστε στη νέα τεχνητή Σαντορίνη που πρόκειται να δημιουργήσει η Minor Hotels στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε ακόμα - Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Λόπεζ: Η αχανής βίλα που έμεναν με ενοίκιο πωλείται τώρα με τιμή 85 εκατ. δολάρια

Ο λόγος για το νέο, πολυτελές θέρετρο, Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat, με μόλις 22 δωμάτια, που κατασκευάζεται στο Ghantoot μεταξύ του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι και θα ανοίξει τις πύλες του το 4ο τρίμηνο του 2023. Αναζητώντας τη δροσιά του Αιγαίου, το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει θέα στον Περσικό Κόλπο ενώ θα βρίσκεται μακριά από τη «βαβούρα» των πόλεων σε απόσταση μόλις 25 λεπτών οδικώς από από το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum του Ντουμπάι και 35 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.

Εικόνα

Κυκλαδίτικη απλότητα με αύρα πολυτέλειας

Εμφανώς επηρεασμένο από το κυκλαδίτικο στυλ, το Anantara Santorini, θα διαθέτει χαμηλά, λευκά κτίρια σαν τα υπόσκαφα χαρακτηριστικά σπιτάκια του νησιού, που θα διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, βεράντες και θέα στη θάλασσα.

Συνδυάζοντας αρμονικά την απλότητα με την πολυτέλεια, το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική παραλία για τους επισκέπτες, εξωτερική πισίνα με θέα στον Κόλπο και κινηματογράφο όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία συντροφιά με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.

Διαβάστε ακόμα - Solar Airship One: Το αερόπλοιο μηδενικών ρύπων που θα κάνει το γύρο του κόσμου σε 20 μέρες χωρίς στάση

Αν αναζητάτε χαλάρωση και απόλυτη ξεκούραση, το Anantara Santorini, δεν θα σας απογοητεύσει καθώς στις ιδιωτικές καμπάνες του, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες spa την ίδια στιγμή που ο μπάτλερ σας θα ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία 24 ώρες το 24ωρο.

Φάβα σαντορινιά με θέα στον... Περσικό Κόλπο

Παρόλο που βρίσκεστε στην καρδιά του Περσικού Κόλπου, η κουζίνα είναι καθαρά κυκλαδίτικη. Γεύσεις εμπνευσμένες από το Αιγαίο, μπαχαρικά και βότανα καθώς και φάβα αλλά και σαντορινιές τομάτες και κρασί, σερβίρονται σε ένα εστιατόριο με θέα που κόβει την ανάσα στον Περσικό Κόλπο.

Με τη δημιουργία του Anantara Santorini, η Minor Hotels συνεχίζει την επέκτασή της στη Μέση Ανατολή, αφουγκραζόμενη την αγάπη και την ιδιαίτερη προτίμηση των μεγιστάνων του πετρελαίου για ήρεμες αλλά πολυτελείς διακοπές στα κυκλαδίτικα νησιά. Με σκοπό να μεταφέρει το κλίμα της Ελλάδας στην καρδιά των Εμιράτων, η Minor Hotels, διαθέτει οκτώ ξενοδοχεία και θέρετρα Anantara στα ΗΑΕ και συνολικά 11 στην περιοχή. Με χαρτοφυλάκιο που περιέχει συνολικά 26 ακίνητα σε πέντε επωνυμίες, η Minor Hotels, αυτή τη στιγμή διαθέτει έργα υπό εξέλιξη στα ΗΑΕ και το Κατάρ, ενώ ήδη σχεδιάζει εντυπωσιακά εγκαίνια στη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν.

Και όσο οι Σαουδάραβες κροίσοι θα απολαμβάνουν σαντορινιά φάβα αγναντεύοντας τον Περσικό κόλπο, εμείς ας «αρκεστούμε» στην αυθεντική εμπειρία της Σαντορίνης, με ένα καλό σαντορινιό κρασί στο χέρι αγναντεύοντας τη διάσημη Καλντέρα...