Λιούις Χάμιλτον: Το νέο του ρολόι αξίας 150.000 ευρώ είναι αντάξιο ενός πρωταθλητή

Το νέο ρολόι αξίας 150.000 ευρώ που φορούσε πρόσφατα ο Λιούις Χάμιλτον στην Ιαπωνία είναι ένα από τα πιο όμορφα που έχουμε δει στην Fοrmula 1.
Λιούις Χάμιλτον: Το νέο του ρολόι αξίας 150.000 ευρώ είναι αντάξιο ενός πρωταθλητή

Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να μην έχει κερδίσει κάποιον αγώνα της Formula 1 φέτος, αλλά σίγουρα του αξίζει το βραβείο για το πιο όμορφο ρολόι του πρωταθλήματος, το IWC Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe.

Διαβάστε ακόμη: «Ο διάβολος φοράει Prada»: Κάποιος έδωσε 26,5 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το σπίτι της εμβληματικής ταινίας

Ο Βρετανός, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης των οδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, διανύει μια αρκετά περίπλοκη σεζόν. Έχει τερματίσει στο βάθρο μόνο 5 φορές σε 16 αγώνες. Ένας απολογισμός όχι και τόσο καλός για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εικόνα

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο βασιλιάς του στιλ στους αγώνες. Σε κάθε Grand Prix της F1, ο Λιούις Χάμιλτον παρουσιάζει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ, με διαφορετικά χτενίσματα, ιδιαίτερα ρούχα και μοδάτα γυαλιά ηλίου.

Στην Ιαπωνία, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός πρόσθεσε ακόμη ένα εκλεκτό αξεσουάρ στην εμφάνισή του: ένα πολυτελές ρολόι περιορισμένης έκδοσης.

Εικόνα

Στο Grand Prix της Ολλανδίας στα τέλη Αυγούστου, ο Χάμιλτον φορούσε το μοντέλο Big Pilot's Watch Perpetual Calendar Top Gun Lake Tahoe της IWC. Ένα μήνα αργότερα, τον είδαμε να φοράει ένα νέο ρολόι της IWC, χορηγού της ομάδας της Mercedes για την οποία αγωνίζεται. Ένα ρολόι, που έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 44 κομμάτια παγκοσμίως. Φυσικά μιλάμε για το Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe Lewis Hamilton.

Το καντράν του είναι μπλε ή για να είμαστε πιο ακριβείς, γαλαζοπράσινο. Επίσης, διαθέτει 12 διαμάντια, ένα σε κάθε ώρα. Στο σημείο που βρίσκεται ο αριθμός 6, κρύβεται το μικρό θαύμα αυτού του ρολογιού της IWC, το τουρμπιγιόν του. Αυτό το τουρμπιγιόν των 0,675 γραμμαρίων (που αποτελείται από 56 διαφορετικά μέρη) αποτελείται από έναν τροχό ισορροπίας που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο. Τέλος, το λουράκι του ρολογιού είναι σε πετρόλ χρώμα, προσθέτοντας μια έξτρα δόση στιλ.

Εικόνα

Και για όποιον αναρωτιέται, το IWC Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronographe Lewis Hamilton κοστίζει 150.000 ελβετικά φράγκα, δηλαδή περίπου 155.000 ευρώ. Σίγουρα είναι αντάξιο ενός πρωταθλητή.