Bang & Olufsen Ferrari Collection: Η νέα συλλογή ασύρματων ηχείων και ακουστικών με κορυφαία ποιότητα και στυλ

Ferrari και Bang & Olufsen έρχονται να συνεργαστούν σε ένα εξαιρετικό project. H Ferrari Collection αποτελεί την επιτομή της ηχητικής τεχνογνωσίας σε τέσσερις συσκευές Bang & Olufsen με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αλλά και το χρώμα της θρυλικής ιταλικής αυοκινητοβιομηχανίας.
Bang & Olufsen Ferrari Collection: Η νέα συλλογή ασύρματων ηχείων και ακουστικών με κορυφαία ποιότητα και στυλ

Οι σχεδιαστικές φιλοσοφίες μεταξύ των εταιρειών που εκτιμούν τη δεξιοτεχνία, το στυλ και τη διαχονικότητα δεν είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, είτε μιλάμε για βιομηχανίες αυτοκινήτων είτε για κατασκευαστές ηχητικού εξοπλισμού. Η Ferrari αποτελεί ίσως χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η έμφαση που παραδοσιακά δίνει στη λεπτομέρεια και η μακρά ιστορία ισχυρών και εμβληματικών αυτοκινήτων το αποδεικνύει.

Διαβάστε ακόμα: Με τιμή 60 εκατ. δολάρια ένα Ferrari 250 GTO αναμένεται να γίνει το ακριβότερο Ferrari που βγήκε ποτέ σε δημοπρασία

Στον κόσμο του ήχου και του home entertainment γενικότερα, η εταιρεία Bang & Olufsen με έδρα τη Δανία μοιράζεται την ίδια αγάπη για τη δημιουργία κορυφαίων συσκευών. Αντίστοιχα, η ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων πέρα από κάθε ανταγωνισμό και η ιστορία στον κλάδο της αποτελούν τα εχέγγυά της.

Αναγνωρίζοντας προφανώς τα κοινά τους χαρακτηριστικά, οι δύο εμβληματικές εταιρείες έρχονται τώρα να συνεργαστούν σε ένα εξαιρετικό project. H Ferrari Collection που μόλις παρουσιάστηκε αποτελεί την επιτομή της ηχητικής τεχνογνωσίας σε τέσσερις συσκευές Bang & Olufsen με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αλλά και το χρώμα της θρυλικής ιταλικής αυοκινητοβιομηχανίας.

Εικόνα
Beosound 2 Ferrari Edition

Το αστέρι αυτής της συνεργασίας είναι αναμφίβολα το Beosound 2 Ferrari Edition. Αυτό το ασύρματο ηχείο αντικατοπτρίζει ιδανικά το πνεύμα της συνεργασίας, καθώς ο σχεδιασμός στο επάνω μέρος του παραπέμπει στις μνημειώδεις γρίλιες που συναντάμε σε πολλά μοντέλα της Ferrari.

Εικόνα
Beoplay EX Ferrari Edition

Tα ασύρματα ακουστικά Beoplay EX Ferrari Edition, αναδεικνύουν το σήμα της Ferrari αλλά το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα σε μια κομψή νέα θήκη και διαθέτουν την ίδια υψηλής ποιότητας ενεργή ακύρωση θορύβου με το αρχικό μοντέλο. Το Besound Explore Ferrari Edition (ένα φορητό αδιάβροχο ηχείο σχεδιασμένο για εξωτερικούς χώρους) μοιάζει να έχει βγει επίσης από το φανοποιίο του Μαρανέλο, ενώ το σχέδιό του μοιάζει με εκείνο το Beosound 2.

Εικόνα
Besound Explore Ferrari Edition

Τελευταία αλλά εξίσου εντυπωσιακά, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Beoplay H95 Ferrari Edition μοιάζουν να επιχειρούν μια μικρή απόκλιση από τις φανταχτερές κόκκινες συσκευές της υπόλοιπης συλλογής, με το λογότυπο του μαύρου επιβήτορα και το κόκκινο χρώμα να περιορίζονται στις προσόψεις και σε ένα διακριτικό κόκκινο περίγραμμα γύρω από τα ακουστικά.

Εικόνα
Beoplay H95 Ferrari Edition

Τα Beoplay EX Ferrari Edition (499 ευρώ), Besound Explore Ferrari Edition (249 ευρώ) και Beosound 2 Ferrari Edition (4.999 ευρώ) της Ferrari Collection είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω του online shop της Bang & Olufsen. Τα ακουστικά Beoplay H95 Ferrari Edition αναμένεται να προστεθούν τον Οκτώβριο στην τιμή των 1.299 ευρώ.