Τέιλορ Σουίφτ: Μια κάμερα Fujifilm Instax SQ6 που σχεδίασε η τραγουδίστρια το 2018 πωλείται σήμερα σε δεκαπλάσια τιμή

10 φορές πάνω από την τιμή λιανικής πωλείται μια limited edition φωτογραφική μηχανή Fujifilm Instax SQ6 που κυκλοφόρησε το 2018 σε συνεργασία με την Τέιλορ Σουίφτ. Η συλλεκτική κάμερα καταχωρήθηκε στο eBay με τιμή 1.800 δολάρια.
Τέιλορ Σουίφτ: Μια κάμερα Fujifilm Instax SQ6 που σχεδίασε η τραγουδίστρια το 2018 πωλείται σήμερα σε δεκαπλάσια τιμή

Η κάμερα Fujifilm Instax SQ6 λανσαρίστηκε το 2018, σε μια limited edition κυκλοφορία με τη σταρ της μουσικής, Τέιλορ Σουίφτ. Η τιμή της ήταν τότε 180 δολάρια και έκανε πραγματικά θραύση. Η κάμερα σχεδιάστηκε από την ίδια την τραγουδίστρια, με ένα χρυσό γραφικό μοτίβο σε μαύρο φόντο, παρόμοιο με το εξώφυλλο του άλμπουμ της «Reputation», και φυσικά διέθετε το πολύτιμο αυτόγραφο της Τέιλορ Σουίφτ στην πλάτη.

Διαβάστε ακόμα: Lord of the Rings - 2 εκατ. ευρώ σε όποιον βρει τη μοναδική κάρτα «One Ring» του επιτραπέζιου Magic: The Gathering

Σήμερα, αυτή η ειδική έκδοση φαίνεται ότι δεν έχει χάσει τη γοητεία της, καθώς πέντε χρόνια αργότερα πωλείται, σύμφωνα με μια καταχώριση, για 1.800 δολάρια στο eBay, 10 φορές περισσότερο δηλαδή από την αρχική της τιμή.

Η συνεργασία της Τέιλορ Σουίφτ με τη Fujifilm για τη φωτογραφική μηχανή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρείας στην παγκόσμια περιοδεία της τραγουδίστριας το 2018. Η σύνδεση πραγματικά εκτόξευσε την Instax και οδήγησε σε τρελές πωλήσεις για τη Fujifilm. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Digital Camera World, οικονομική έκθεση του 2019 αναφέρει ότι οι πωλήσεις καμερών Instax έφτασαν τις 900.000 το μήνα.

Εικόνα

Μπορεί τα 1.800 δολάρια να είναι εξωφρενική τιμή για μια κάμερα που στην πραγματικότητα κοστίζει 10 φορές λιγότερο αλλά όπως φαίνεται κι από άλλες καταχωρίσεις στο eBay, πρόκειται πλέον για συλλεκτικό αντικείμενο που θα βρει κανείς μόνο στη δευτερογενή αγορά.

Και για τους σκληροπυρηνικούς fan της Τέιλορ Σουίφτ, το να την αποκτήσουν στην αρχική της συσκευασία με τη φωτογραφία της ερμηνεύτριας και όλα τα αξεσουάρ της είναι ένα έπαθλο που αξίζει τα λεφτά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ