Rosalia: Όταν δεν τραγουδάει χαλαρώνει σε ένα παλάτι 118 ετών στη Βαρκελώνη

Στη συναυλία της στο Release Festival της Αθήνας τα έδωσε όλα. Όταν γυρίσει όμως στην Ισπανία, η Rosalia θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της στην εντυπωσιακή έπαυλή της αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Rosalia: Όταν δεν τραγουδάει χαλαρώνει σε ένα παλάτι 118 ετών στη Βαρκελώνη

Μετά την επική της εμφάνιση στη σκηνή του φετινού Release Festival, δεν υπάρχει μουσικόφιλος εκεί έξω που να μην έψαξε τουλάχιστον το όνομα ή τα κομμάτια της Rosalia τα τελευταία 24ωρα. H Ισπανίδα superstar ήταν η πρώτη headliner της συνεργασίας μεταξύ Release Athens και SNF Nostos, και αποθεώθηκε από το αθηναϊκό κοινό. Κι εκείνη όμως τα έδωσε όλα. Τραγούδησε, έτρεξε, ίδρωσε, έπεσε κάτω, ξανασηκώθηκε και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: Πλανήτη που μεταμορφώνεται σε διαμάντι ανακάλυψαν οι αστρονόμοι - Βρίσκεται 104 έτη φωτός από τη Γη

Μπορεί, λοιπόν, η Rosalia να ίδρωσε κυριολεκτικά στην Αθήνα, ωστόσο είναι τυχερή γιατί επιστρέφοντας στην Βαρκελώνη θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της στην έπαυλη που αγόρασε το 2022 με τον σύντροφό της και επίσης τραγουδιστή, Rauw Alejandro.

Εικόνα

Η Καταλανή τραγουδίστρια έψαχνε για καιρό ένα σπίτι στη Βαρκελώνη και τελικά πριν μερικούς μήνες το βρήκε περίπου 40 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, στην περιοχή της Μανρέζα. Η συγκεκριμένη κατοικία διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα σπίτια των celebrities που έχουμε παρουσιάσει σε αυτήν εδώ τη στήλη. Κι αυτό γιατί η έπαυλη που απέκτησε η Rosalia με το σύντροφό της χτίστηκε το 1905!

Εικόνα

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι αριστοκρατικό και παραπέμπει σίγουρα σε άλλη εποχή. Οι νέοι ιδιοκτήτες δεν το έχουν πειράξει καθόλου και το μόνο που άλλαξαν ήταν κάποια έπιπλα στο εσωτερικό του.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του αρχοντικού είναι η υπέροχη θέα που προσφέρει στο όρος Montserrat. Διαθέτει 8 σουίτες, πολλά μπάνια, κουζίνα και δύο σαλόνια άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων, μια τεράστια πισίνα, μπάρμπεκιου, καθώς και ένα εσωτερικό τζακούζι.

Όσο για την αξία του σπιτιού; Αυτή φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Με την περιουσία της Rosalia να έχει εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της παγκόσμιας επιτυχίας της, αυτό το ποσό δεν θα αποτελούσε εμπόδιο για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη έπαυλη.