Marvel: Κατακτά την υψηλή ωρολογοποιία με το νέο Royal Oak Concept Tourbillon Spider-Man της Audemars Piguet

Η ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών Audemars Piguet αποκάλυψε την τελευταία της δημιουργία, το ρολόι Royal Oak Concept Tourbillon Spider-Man. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε μόλις 250 συλλεκτικά κομμάτια με τιμή που ξεπερνάει τα 200.000 ευρώ.
Marvel: Κατακτά την υψηλή ωρολογοποιία με το νέο Royal Oak Concept Tourbillon Spider-Man της Audemars Piguet

Οι φανς της Marvel έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Όχι όμως για την άφιξη κάποιας καινούργιας ταινίας από το αγαπημένο τους σύμπαν, αλλά για την κυκλοφορία ενός μοναδικού ρολογιού, το οποίο αντλεί την έμπευσή του από τον Spiderman. Ο λόγος για το Royal Oak Concept Tourbillon Spider-Man της Audemars Piguet.

Διαβάστε ακόμη: Dubai World Central: Το Ντουμπάι φτιάχνει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο - Θα εξυπηρετεί 255 εκατ. επιβάτες

Η ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία της με τη Marvel και συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την φουτουριστική τεχνολογία στο νέο της ρολόι. Το Royal Oak Concept Tourbillon "Spider-Man" αναδεικνύει την απεριόριστη δημιουργικότητα της Audemars Piguet και κυκλοφορεί σε μόλις 250 συλλεκτικά κομμάτια.

Με το συγκεκριμένο ρολόι η Audemars Piguet αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο χαρακτήρα μικρών και μεγάλων. Ακριβώς όπως ο Peter Parker, ο οποίος αγκαλιάζει τις ευθύνες του ως υπερήρωας, η ελβετική εταιρεία δεσμεύεται να κάνει πράξη το αγαπημένο του μότο “με τη μεγάλη δύναμη, έρχεται και η μεγάλη ευθύνη”. Έτσι, προτίθεται να δημοπρατήσει ένα από αυτά τα ρολόγια, με το ποσό που θα μαζευτεί να διατίθεται στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς First Book και Ashoka.

Το Royal Oak Concept Tourbillon "Spider-Man" επιδεικνύει έναν εκπληκτικό μηχανισμό με ανοιχτή κατασκευή που κόβει την ανάσα μέσα στη θήκη 42 mm από τιτάνιο. Οι μηχανικοί και οι ωρολογοποιοί της Audemars Piguet αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους για να επιτύχουν κάτι πραγματικά εκπληκτικό, επιτρέποντας στον χαρακτήρα του Spider-Man να εμφανίζεται τρισδιάστατα σαν να αιωρείται στο κενό μέσα από το κρύσταλλο ζαφειριού.

Η σιλουέτα του σούπερ ήρωα είναι περίτεχνα κατασκευασμένη από λευκόχρυσο, με λεπτομέρειες χαραγμένες με λέιζερ που μιμούνται την υφή της στολής του. Το καντράν του Royal Oak Concept Tourbillon "Spider-Man" περιέχει μαύρους χρυσούς δείκτες ωρών και αραβικούς αριθμούς με επίστρωση PVD, που συμπληρώνονται από γυαλισμένους δείκτες με φωσφορίζουσες ιδιότητες που γίνονται μπλε στο σκοτάδι, μεταφέροντάς μας στον κόσμο του Spider-Man.

Εικόνα

Όσο για την τιμή του; Για να κάνει κάποιος δικό του το συγκεκριμένο ρολόι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και το κόστος του ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ