Bugatti Residences: Η Bugatti χτίζει έναν πολυτελή ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι

Ο πρώτος ουρανοξύστης της Bugatti χρίζεται στο Ντουμπάι και θα διαθέτει 42 ορόφους, Τα 182 υπερπολυτελή διαμερίσματά του αντλούν έμπνευση από τη Γαλλική Ριβιέρα. θα έχουν δύο, τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ καθένα θα περιλαμβάνει τη δική του πισίνα.
Bugatti Residences: Η Bugatti χτίζει έναν πολυτελή ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι

Μπορεί η κατασκευή ονειρικών και ταχύτατων αυτοκινήτων να βρίσκεται στο επίκεντρο της Bugatti, ωστόσο φαίνεται πως το brand θέλει τώρα να επεκταθεί και στο real estate. Μάλιστα, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ετοιμάζει τον πρώτο ουρανοξύστη της στην καρδιά του Ντουμπάι, ο οποίος θα περιλαμβάνει 182 πολυτελή διαμερίσματα σε 42 ορόφους.

Διαβάστε ακόμη: Κιάνου Ριβς: Ο σταρ του John Wick γιορτάζει τα 100 χρόνια της Suntory με δύο νέα limited edition single malt ιαπωνικά ουίσκι

Στο Bugatti Residences οι υπερπολυτελείς κατοικίες θα έχουν δύο, τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ κάθε μία θα περιλαμβάνει τη δική της πισίνα, τηλεμεταφέροντάς σας στην ήρεμη Γαλλική Ριβιέρα. Το κυματιστό οικοδόμημα είναι επηρεασμένο από τις παραλίες της μεσογειακής ακτογραμμής, αλλά και τους αμμόλοφους του Ντουμπάι.

Εικόνα

Έτσι, τα διαμερίσματα θα ονομαστούν με βάση εμβληματικές τοποθεσίες όπως οι Κάννες, το Σεν Τροπέ και το Μονακό. Από τις 182 κατοικίες, οι 171 ονομάζονται Riviera Mansions, με 11 θεαματικά Sky Mansion Penthouses να καταλαμβάνουν από έναν ολόκληρο όροφο.

«Ήμασταν τόσο πρόθυμοι να κάνουμε αυτή τη συνεργασία με την Bugatti επειδή η εταιρεία αυτή κυριαρχεί στην αυτοκινητοβιομηχανία για πάνω από έναν αιώνα», δήλωσε από την πλευρά της η Binghatti, η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Εικόνα

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι κατοικίες θα διαθέτουν σπάνια έπιπλα Bugatti, με τους πλούσιους ιδιοκτήτες που θα διαμένουν σε αυτή την πολυτελή όαση να απολαμβάνουν κορυφαίες ανέσεις, όπως μια παραλία εμπνευσμένη από τη Riviera, ιδιωτική πισίνα, spa, γυμναστήριο, προσωπικό παρκαδόρο, ιδιωτικό κλαμπ μελών και δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων. Οι ανελκυστήρες μάλιστα θα μεταφέρουν τους κατοίκους κατευθείαν στην άνεση των πολυτελών σπιτιών τους χωρίς να κατεβούν από το αυτοκίνητο.

«Όταν ανοίγεις την πόρτα μιας Bugatti και κάθεσαι μέσα, καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για κάτι πολύ ξεχωριστό, κάτι πραγματικά ασύγκριτο. Με το Bugatti Residences, θέλαμε να μεταφράσουμε αυτή την αίσθηση σε ένα άκρως πολυτελές καταφύγιο στην καρδιά μια μητρόπολης», δήλωσε ο Muhammad Binghatti, CEO της Binghatti.

Εικόνα

Το μεγαλεπήβολο έργο αναμένεται να είναι έτοιμο έως το 2026, με τις τιμές των διαμερισμάτων που ξεκινούν από τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ