Campus 80: Adidas και Bape γιορτάζουν την επέτειο της συνεργασίας τους με ένα εμβληματικό ζευγάρι sneakers

Η adidas συνεργάζεται και πάλι με τη διάσημη εταιρεία streetwear Bape σε ένα εμβληματικό ζευγάρι sneakers. Τα νέα Bape x Adidas Campus 80 θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο 1η Απριλίου στην τιμή των 150 δολαρίων.
Campus 80: Adidas και Bape γιορτάζουν την επέτειο της συνεργασίας τους με ένα εμβληματικό ζευγάρι sneakers

Οι επί μακρόν συνεργάτες adidas και A Bathing Ape (Bape) ένωσαν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά, για να γιορτάσουν ένα τεράστιο ορόσημο στη συνεργασία τους, οι δύο εταιρείες εστίασαν και πάλι σε ένα εμβληματικό ζευγάρι sneakers.

Διαβάστε ακόμα: Η Μπιγιονσέ «χωρίζει» με την Adidas - Αιτία η πτώση των πωλήσεων της Ivy Park

Έχοντας ήδη παρουσιάσει ένα ζευγάρι μαύρα Superstar τον Νοέμβριο, ο γερμανικός γίγαντας αθλητικών ειδών και η θρυλική εταιρεία streetwear ανακοίνωσαν ότι θα γιορτάσουν την 20ή επέτειο της συνεργασίας του φέτος, ξεκινώντας με ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών Campus 80 που θα βγει στην αγορά αυτή την εβδομάδα. Οι μάρκες επιβεβαίωσαν επίσης ότι αυτό το έργο συμπίπτει με την 30ή επέτειο του συγκεκριμένου μοντέλου.

Εικόνα

Τα νέα Bape x Adidas Campus 80 είναι «ντυμένα» με σουέντ δέρμα υψηλής ποιότητας σε σκούρο μπλε χρώμα και συνδυάζουν το λογότυπο των τριών γραμμών της adidas στη μία πλευρά και το αστέρι της Bape στην άλλη.

Εικόνα

Τα sneakers συνοδεύονται με ασορτί μπλε κορδόνια με χρυσή «ταυτότητα» στο μπροστινό μέρος και επιγραφές σε ασορτί τόνους στα πλαϊνά και στη φτέρνα. Υπάρχει επίσης η επωνυμία Bape με σφραγίδα στη γλώσσα και ειδικά γραφικά τυπωμένα στο πέλμα.

Εικόνα

Τα Bape x Adidas Campus 80 θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο 1η Απριλίου στο Adidas.com, την εφαρμογή Confirmed, και σε επιλεγμένους προμηθευτές Bape και Adidas στην τιμή των 150 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ