Τζένσον Μπάτον: Το κτήμα του πρωταθλητή της Formula 1 στην Καλιφόρνια μόλις βγήκε στην αγορά για 2,5 εκατ. δολάρια

Μια βίλα 279 τετραγωνικών μέτρων στην Καλιφόρνια αποφάσισαν να πουλήσουν για 2,5 εκατ. δολάρια ο Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του, Μπρίτνι. Το ισπανικό αποικιακό αρχοντικό περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, ξενώνα, πισίνα, σπα και εσωτερικά και εξωτερικά τζάκια.
Τζένσον Μπάτον: Το κτήμα του πρωταθλητή της Formula 1 στην Καλιφόρνια μόλις βγήκε στην αγορά για 2,5 εκατ. δολάρια

Τη βίλα του στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια αποφάσισε να πουλήσει ο πρώην πρωταθλητής της Foirmula 1, Τζένσον Μπάτον, μόλις ένα περίπου χρόνο μετά την αγορά του ακινήτου από εκείνον και τη σύζυγό του, Μπρίτνι. Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο 2,5 εκατ. δολαρίων στην έπαυλη, καθώς απέκτησε πρόσφατα μια δεύτερη εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Διακοπές σαν ροκ σταρ στη βίλα του Prince στα Τερκς και Κάικος στην Καραϊβική με 14.000 δολάρια τη βραδιά

«Μεταξύ της καριέρας μου ως designer και του πολυάσχολου προγράμματος εργασίας του Τζένσον, πέρα από την οικογενειακή μας ζωή, δεν έχουμε χρόνο να διαχειριστούμε δύο σπίτια στο Παλμ Σπρινγκς», ανέφερε η Μπριτνι στον ιστότοπο Dirt. «Είμαστε τόσο λυπημένοι που το αποχαιρετούμε, αλλά ξέρουμε ότι όποιος έχει την τύχη να το αγοράσει θα είναι πολύ χαρούμενος εκεί».

Εικόνα

Το ισπανικό αποικιακό αρχοντικό βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά El Mirador και χτίστηκε το 1946 από τον Καλιφορνέζο αρχιτέκτονα Τζον Πόρτερ Κλαρκ.ο οποίος θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους του μοντερνισμού της ερήμου. Η γοητευτική, εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο βίλα διαθέτει θολωτές οροφές και ταβάνια με ξύλινα δοκάρια, εντυπωσιακές κολώνες και δάπεδα από τερακότα.

Εικόνα

H κύρια κατοικία των 279 τ.μ. περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Υπάρχει επίσης ένας μικρός ξεχωριστός ξενώνας. Να σημειωθεί ότι το σπίτι επιπλώθηκε από τη σύζυγο του οδηγού αγώνων, Μπρίτνι, η οποία είναι σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Τα ευάερα σαλόνια χαρακτηρίζονται από φωτεινή λευκή βαφή και μεγάλα παράθυρα. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια προσαρμοσμένη κουζίνα σεφ εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές Dacor και Sub-Zero.

Εικόνα

Υπάρχει επίσης μια άνετη γωνιά πρωινού και μια ξεχωριστή τραπεζαρία. Σε κοντινή απόσταση, το σαλόνι διαθέτει ένα ψηλό πέτρινο τζάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή που κυριαρχεί στο χώρο. Μεγάλες γαλλικές πόρτες ανοίγουν στο διαμορφωμένο εξωτερικό, όπου υπάρχει γκαράζ δύο αυτοκινήτων, ένα σιντριβάνι και μια σκεπαστή βεράντα. Τα επιπλέον προνόμια περιλαμβάνουν πισίνα και σπα, εξωτερικό τζάκι και ενσωματωμένο μπάρμπεκιου.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βίλα του Τζένσον Μπάτον μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου HK Lane Real Estate που έχει αναλάβει την πώληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ