ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate: Αυτή είναι η πιο ακριβή καρέκλα gaming στον κόσμο - Έχει τιμή 19.995 δολάρια

Η Zero Gravity Workstation Ultimate της ErgoQuest είναι η πιο ακριβή καρέκλα στον κόσμο. Σχεδιασμένη για gaming, είναι μια υπερσύγχρονη συσκευή που κοστίζει 19.995 δολάρια και διαθέτει 3 οθόνες και ένα σωρό ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους gamers να περνούν πολύ χρόνο παίζοντας χωρίς να κουράζονται.
ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate: Αυτή είναι η πιο ακριβή καρέκλα gaming στον κόσμο - Έχει τιμή 19.995 δολάρια

Αν πιστέψουμε το γνωμικό που λέει πως τα εργαλεία κάνουν το μάστορα, έτσι και τα κορυφαία αξεσουάρ κάνουν τον εξαίρετο gamer. Και όταν μιλάμε για κορυφαίο gaming, η έννοια πλέον δεν περιορίζεται μόνο σε έναν καλό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή μια κονσόλα για video games, όσο super και να είναι.

Διαβάστε ακόμα: Atari - Η πρωτοπόρος των videogames επιστρέφει από τους νεκρούς με μια νέα κονσόλα για retro gaming

Μια καρέκλα ειδικά σχεδιασμένη για gaming είναι μέρος του απαραίτητου εξοπλισμού ενός παίκτη που σέβεται τον εαυτό του. Οι πολύωρες συνεδρίες μπροστά στον υπολογιστή βάζουν το σώμα σε κακή στάση, με αποτέλεσμα πόνους στην πλάτη και στον αυχένα.

Οι καρέκλες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να στηρίζουν το σώμα και να το κρατούν στη σωστή θέση. Σε άφθονη ποικιλία, είναι διαθέσιμες σε μεγάλο εύρος τιμών, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει την κατάλληλη ανάλογα με το budget που διαθέτει.

Εικόνα

Η τιμή των gaming chairs εξαρτάται από την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που διαθέτουν. Μια τυπική καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος, κατάλληλα στηρίγματα χεριών και άνετο στήριγμα λαιμού μπορεί να μην κοστίζει τόσο πολύ. Όταν όμως πρόκειται για μοντέλα με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, οι τιμές μπορεί να φτάσουν και μερικές χιλιάδες ευρώ.

Η ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβές καρέκλες gaming στον κόσμο. Με κόστος 19.995 δολάρια, κατασκευάζεται και πωλείται από την ErgoQuest, μια εταιρεία που ειδικεύεται στους σταθμούς εργασίας και στις εργονομικές καρέκλες, με έδρα στο Grand Rapids των ΗΠΑ.

Στην ουσία πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο «πιλοτήριο» με την επιλογή εγκατάστασης τριών οθονών για να παρακολουθείτε το παιχνίδι σας από κάθε γωνία, ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο για τους επαγγελματίες gamers.

Η καρέκλα προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία στο σώμα του χρήστη προσφέροντας ασύγκριτη άνεση, κάτι που για τους έμπειρους παίκτες σημαίνει βελτιωμένη εμπειρία. Κάθε μεμονωμένο μέρος της ErgoQuest Zero Gravity μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, από τα πόδια μέχρι την πλάτη, ενώ μπορεί γρήγορα να φτάσει ακόμη και σε μία σχεδόν οριζόντια θέση ώστε να εξασφαλίσει πλήρη ξεκούραση του χρήστη της.

Ωστόσο, η «διαστημική» καρέκλα της ErgoQuest, δεν αφορά μόνο την άνεση. Για τους σχεδιαστές του concept σημασία είχε η εμπειρία παιχνιδιού να είναι άψογη. Έτσι, η καρέκλα περιλαμβάνει σύστημα ήχου surround και ηχεία Bluetooth, συμβάλλοντας στην εξαιρετική αίσθηση που προσφέρει.

Επιπλέον η ErgoQuest Zero Gravity έχει ενσωματωμένο φωτισμό, ενώ το «θρανίο» της περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενες θέσεις για το πληκτρολόγια και το ποντίκι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της Zero Gravity Workstation Ultimate μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της ErgoQuest.