Grail Watch x Bell & Ross: Μια τριλογία limited edition μοντέλων για εκείνους που θέλουν το ρολόι τους να μη μοιάζει με κανένα

Η 4η κυκλοφορία ρολογιών της Grail Watch είναι μια ιδιόμορφη συνεργασία με την ωρολογοποιία Bell & Ross και τον καλλιτέχνη Αλέν Σίλμπερσταϊν. Η σειρά περιλαμβάνει τρία limited edition κεραμικά μοντέλα, όλα με μαύρα καντράν και κοινή αισθητική, που περιλαμβάνουν δείκτες διαφορετικού σχήματος.
Grail Watch x Bell & Ross: Μια τριλογία limited edition μοντέλων για εκείνους που θέλουν το ρολόι τους να μη μοιάζει με κανένα

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο από το λανσάρισμά της, η Grail Watch του Γουέι Κο, ιδρυτή επίσης του περιοδικού «Revolution», έχει καταφέρει να αποσπάσει το ενδιαφέρον εκείνων που λατρεύουν τα ιδιόμορφα ρολόγια.

Διαβάστε ακόμα: Jacob & Co. Opera Godfather 50th Anniversary - Ένα ρολόι 500.000 δολαρίων για τα 50 χρόνια της ταινίας «Ο Νονός»

Αφού συνεργάστηκε με φίρμες όπως η Ressence και η Trilobe, σε διασκεδαστικές εκδόσεις μοντέλων αποκλειστικά για online πώληση, η εταιρεία έρχεται τώρα να παρουσιάσει την τέταρτη κυκλοφορία της.

Με συνεργάτες της αυτή τη φορά, την ωρολογοποιία Bell & Ross -η οποίa αντλεί την έμπνευσή της από την αεροναυπηγική- και τον καλλιτέχνης Αλέν Σίλμπερσταϊν, η Grail Watch αποκάλυψε πρόσφατα μια τριάδα κεραμικών ρολογιών περιορισμένης έκδοσης: το αυτόματο Klub 22, το Marine 22 και το χρονογράφο Krono 22.

Με την πρώτη εικόνα να φέρνει στο νου ενδείξεις GPS, τα νέα κεραμικά ρολόγια διαθέτουν όλα μαύρα καντράν και κοινή αισθητική και περιλαμβάνουν δείκτες διαφορετικού σχήματος.

Για το Klub και το Krono, ο λεπτοδείκτης είναι ένα μακρύ μπλε βέλος, ο δευτερολεπτοδείκτης είναι ένα κίτρινο «καλαμάκι» σε σχήμα S και ο ωροδείκτης είναι ένας κόκκινος κύκλος με μια μικρή ακίδα στην περιφέρειά του. Το Krono έχει την προσθήκη δύο μικρών υποκαντράν με δείκτες της ίδιας αισθητικής αντίληψης.

A post shared by Grail Watch (@grailwatchofficial)

Ενώ το καταδυτικό ρολόι Marine έχει παρόμοιο σχεδιασμό, η διάταξη του καντράν ευνοεί την ορατότητα. Ο λεπτοδείκτης περικλείεται με κόκκινο χρώμα με το λευκό εσωτερικό του να διαθέτει φωσφορίζοντα στοιχεία για καλύτερη ανάγνωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ ο μπλε ωροδείκτης είναι ένας πολύ μικρότερος κύκλος, επίσης με ένθεση ίδιων στοιχείων.

Διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου της Grail Watch, τα τρία limited edition ρολόγια ξεκινούν από 4.200 ευρώ και φτάνουν έως και 6.400, ενώ ένα Trilogy Box Set που περιλαμβάνει και τα τρία μοντέλα διατίθεται στην τιμή των 16.000 ευρώ. Το Klub 22 περιορίζεται σε 200 κομμάτια, ενώ το Marine 22 και το Krono 22 περιορίζονται σε 100 το καθένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ