Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια Rolls-Royce Dawn 300.000 δολαρίων ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του από τη σύζυγό του

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα, έκανε ένα ξεχωριστό δώρο Χριστουγέννων στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή: μια Rolls-Royce Dawn 300.000 δολαρίων έδωσε στον διεθνή φόργουορντ λίγη χαρά έπειτα από μια δύσκολη επαγγελματικά χρονιά.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια Rolls-Royce Dawn 300.000 δολαρίων ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του από τη σύζυγό του

Mια Rolls-Royce Dawn 300.000 δολαρίων προστέθηκε στην απίστευτη συλλογή εξωτικών αυτοκινήτων του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως δώρο Χριστουγέννων από τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάνο Ρονάλντο και Jacob & Co. παρουσίασαν δύο νέα υπερπολυτελή ρολόγια αφιερωμένα στη δόξα του CR7

Ήταν μια δύσκολη χρονιά επαγγελματικά για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που αναγκάστηκε να φύγει ξαφνικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από σχεδόν δύο μήνες και επίσης απέτυχε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, κατακτώντας το Μουντιάλ για τη χώρα του μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στους προημιτελικούς του 2022 FIFA World Cup στο Κατάρ.

Το χριστουγεννιάτικο δώρο της συζύγους ίσως να του έφτιαξε λίγο τη διάθεση. Ο Ρονάλντο μοιράστηκε μια φωτογραφία του νέου του πολυτελούς αυτοκινήτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα μαζί με μια λεζάντα που έγραφε: «Σε ευχαριστώ, αγάπη μου».

Εικόνα

Η Τζορτζίνα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram, κάνοντας μια μίνι περιήγηση στην εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι του Ρονάλντο και μοιράστηκε τη μαγική στιγμή όπου το αστέρι του ποδοσφαίρου αιφνιδιάζεται με τη νέα Rolls-Royce.

Το κάμπριο βρετανικό πολυτελές αυτοκίνητο με δίχρωμο λευκό και ασημί εξωτερικό και λευκή ταπετσαρία διακρίνεται τυλιγμένο με μια κόκκινη κορδάλα και φιόγκο στο καπό του.

Ο Ρονάλντο μπήκε αμέσως μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την Τζορτζίνα και τα παιδιά του και άνοιξε μάλιστα την καφέ αναδιπλούμενη κουκούλα. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά να λαμβάνουν τα δώρα τους, τα οποία ήταν ποδήλατα για τους μικρότερους και ένας προσομοιωτής αγώνων για τους μεγαλύτερους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζορτζίνα κάνει δώρο αυτοκίνητο στον Πορτογάλο φόργουορντ. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, της έκανε δώρο μια Cadillac Escalade ESV για τα 37α γενέθλιά του, ενώ προηγουμένως είχε χαρίσει στον αστέρα του ποδοσφαίρου μια μαύρη Mercedes-AMG G 63 Brabus για τα 35α γενέθλιά του το 2020.