schema-news-article
custom-seo-title
custom-node-info
Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε την πιο πολυαναμενόμενη ηλεκτρική μοτοσικλέτα του πλανήτη
Η Fllow, η ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Fuell, είναι εδώ. Η εταιρεία που δημιούργησε ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού Έρικ Μπιούελ ανακοίνωσε ότι το φουτουριστικό νέο της μοντέλο είναι πλέον έτοιμο να δεχτεί παραγγελίες, με τελική τιμή τα 11.995 ευρώ.

Χρειάστηκε το χρόνο της, αλλά τελικά η Fllow, η πολυαναμενόμενη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Fuell είναι εδώ. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Electrek, η τελευταία εταιρεία που δημιούργησε ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού Έρικ Μπιούελ άρχισε να δέχεται παραγγελίες για την κομψή μοτοσικλέτα της που σχεδιάστηκε για μετακίνηση στην πόλη.

Διαβάστε ακόμα: Aston Martin AMB 001 Pro - Η δεύτερη μοτοσικλέτα της φίρμας είναι ένα superbike 225 ίππων που βασίζεται στο Valkyrie

Η Fuell ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη Fllow το 2019, μαζί με ένα ποδήλατο με μπαταρία που ονομάζεται Flluid. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία ανέφερε ότι σχεδίαζε να ξεκινήσει να πουλά τη μοτοσικλέτα το 2021.

Εικόνα

Ωστόσο, η συνεχιζόμενη ακόμα πανδημία του κορονοϊού εμπόδισε τα σχέδια της εταιρείας, καθυστερώντας σημαντικά τις εργασίες. Ευτυχώς, ένα μοντέλο παραγωγής του ηλεκτρικού οχήματος είναι επιτέλους έτοιμο ή, τουλάχιστον, αρκετά κοντά ώστε η εταιρεία να δηλώνει έτοιμη να λάβει παραγγελίες.

Εικόνα

Το Fllow μοιάζει τρομερά κοντά στη μοτοσικλέτα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019. Το δίτροχο έχει μια ευδιάκριτα φουτουριστική σχεδίαση, που δεν θα φαινόταν παράταιρη σε μια ταινία όπως το «Minority Report» ή το «Blade Runner 2049».

Εικόνα

Το καλύτερο ίσως σημείο του σχεδιασμού είναι ο τρόπος με τον οποίο η μάσκα και το παρμπρίζ συνδυάζονται μεταξύ τους, με το ημιδιαφανές κομμάτι να φιλοξενεί επίσης τον κυκλικό προβολέα LED του οχήματος και την κάμερα ανίχνευσης σύγκρουσης.

Η Fllow παίρνει την ισχύ της από έναν κινητήρα στον οποίο είναι τοποθετημένο ένα μονό πίσω ψαλίδι εξοπλισμένο με μονοσόκ ανάρτηση. Ο κινητήρας μπορεί να ωθήσει τη μοτοσικλέτα σε τελική ταχύτητα 137 χλμ./ώρα, η οποία είναι μάλλον μικρή σε σχέση με τα αντίστοιχα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας Zero.

Εικόνα

Η Fllow μπορεί να μην έχει την πιο εντυπωσιακή μέγιστη ταχύτητα, είναι ωστόσο γρήγορη, επιταχύνοντας από το μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 10 kWh, η οποία θα παρέχει περισσότερη από αρκετή ισχύ για 240 χλμ.οδήγησης στην πόλη.

Όταν χρειαστεί να γεμίσετε την μπαταρία, θα μπορείτε να τη φορτίσετε πλήρως σε οκτώ ώρες με φορτιστή Επιπέδου 1, 1,5 ώρα με φορτιστή Επιπέδου 2 ή 30 λεπτά με γρήγορο φορτιστή DC.

Εικόνα

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείτε τώρα να παραγγείλετε τη Fllow μέσω της ιστοσελίδας Prelaunch.com της Fuell. Η προκαταβολή για την κράτηση της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας έχει οριστεί στα 200 ευρώ, με την τελική τιμή να φτάνει τα 11.995 ευρώ.

custom-media-gallery
custom-back-to-section

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.