Ghostbusters Firehouse: Διακοπές στα γραφεία των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων με κράτηση 20 δολάρια

Τα γραφεία των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων της ταινίας «Chostbusters» του 1984, αναδημιουργήθηκαν με ακρίβεια στο Πόρτλαντ και διατίθενται για διαμονή στο κοινό από την ταξιδιωτική εταιρεία Vacasa. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με κάθε λεπτομέρεια: από παγίδες φαντασμάτων, πακέτα πρωτονίων μέχρι, φυσικά, το «υπηρεσιακό» αυτοκίνητο των Ghostbusters, «Ecto-1».
Ghostbusters Firehouse: Διακοπές στα γραφεία των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων με κράτηση 20 δολάρια

Στο πάνθεον των πιο αγαπημένων ταινιών που γυρίστηκαν ποτέ στο Χόλιγουντ, το «Ghostbusters» έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες θέσεις. Τέσσερις δεκαετίες μετά την πρεμιέρα της, η επιτυχία του 1984 παραμένει ακόμη «ζωντανή» έχοντας παράλληλα καταφέρει να πάρει διαστάσεις πολιτιστικού φαινομένου.

Διαβάστε ακόμα: 60 χρόνια Τζέιμς Μποντ - Η Black Tomato λανσάρει ιδιωτικά ταξίδια πολυτελείας για 60 τυχερούς στα μέρη που γυρίστηκαν οι ταινίες

Στους φανατικούς της εμβληματικής αυτής παραγωγής δίνεται τώρα η δυνατότητα να μπουν στους ρόλους των κυνηγών φαντασμάτων, και δεν εννοούμε να νοικιάσουν απλά αποκριάτικες στολές Ghostbusters. Όσοι επιθυμούν να ζήσουν κυριολεκτικά την ταινία, μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο γραφείο των θρυλικών μελών της Venkman and Co.

Εικόνα

Αν και ο χώρος που έχει αναδημιουργηθεί με ακρίβεια δεν βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, ο τριώροφος σταθμός με έδρα το Πόρτλαντ είναι πλήρως εξοπλισμένος με κάθε λεπτομέρεια: από το Ghost Containment System μέχρι και τα ντουλάπια του StayPuft Marshmallows.

Εικόνα

Επιπλέον, το πρώτο πράγμα που βλέπετε μόλις μπείτε είναι το γραφείο της γραμματέως των Ghostbusters, Τζανίν Μέλνιτζ, το οποίο διαθέτει ακόμη και τις αυθεντικές επαγγελματικές κάρτες.

Εικόνα

Αναρίθμητες άλλες αναφορές στην κλασική καλτ κωμωδία περιλαμβάνουν διάσπαρτες παγίδες φαντασμάτων, πακέτα πρωτονίων και, φυσικά, το «υπηρεσιακό» αυτοκίνητο των Ghostbusters, «Ecto-1», που βρίσκεται παρκαρισμένο στο ισόγειο γκαράζ.

Εικόνα

Η… τρομακτική αυτή πρόταση διακοπών οφείλονται στην πρόσφατη συνεργασία της ταξιδιωτικής εταιρείας Vacasa με τη Sony Pictures, με την πρώτη να είναι ήδη γνωστή για παρόμοιες ανατρεπτικές, εποχιακές προσφορές.

Εικόνα

Πέρυσι, για παράδειγμα, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να περάσει την εβδομάδα που προηγείται των Χριστουγέννων στη σπηλιά του Grinch. Επιπλέον, η Vacasa θα δωρίσει κομμάτι των εσόδων από τις κρατήσεις στο σταθμό των Ghostbusters στην Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών του Όρεγκον.

A post shared by Vacasa (@vacasa)

Μετά από όλα αυτά, το ερώτημα δεν είναι πλέον «Σε ποιον θα τηλεφωνήσετε;» αλλά το πότε. Οι εγγραφές στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Vacasa για το Ghostbusters Firehouse ανοίγουν στις 21 Οκτωβρίου τη νύχτα με τιμή 19,84 δολάρια, προς τιμήν της χρονιάς κυκλοφορίας της ταινίας.