Jeffrey Dahmer: Κάποιος αποφάσισε να πουλήσει τα γυαλιά του κανίβαλου του Μιλγουόκι για 150.000 ευρώ

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς του Netflix, τα γυαλιά του serial killer πωλούνται σε τιμή ρεκόρ. Ο Τέιλορ Τζέιμς, ένας Καναδός που διευθύνει την ιστοσελίδα Cult Collectibles, απέκτησε τα γυαλιά πριν από μερικά χρόνια μαζί με άλλα αναμνηστικά του δολοφόνου.
 Jeffrey Dahmer: Κάποιος αποφάσισε να πουλήσει τα γυαλιά του κανίβαλου του Μιλγουόκι για 150.000 ευρώ

Μετά την κυκλοφορία της σειράς «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» στο Netflix φαίνεται πως έχει εκτοξευτεί ξαφνικά και η δημοτικότητα του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου. Η σειρά των 10 επεισοδίων εξιστορεί τη ζωή του Dahmer από τα εφηβικά του χρόνια μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη και φυλακίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Λιονέλ Μέσι: Έκανε 52 πτήσεις με ιδιωτικό τζετ μέσα σε 3 μήνες - 1.502 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα το αποτύπωμά του

Χωρίς να σας κάνουμε κάποιο spoiler, επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με έντονα τα στοιχεία της βίας, αλλά και του αίματος. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου, οι αναζητήσεις για τον Jeffrey Dahmer έχουν πολλαπλασιαστεί στο διαδίκτυο καθώς όλο και περισσότεροι θέλουν να μάθουν πράγματα για τον κανίβαλο του Μιλγουόκι.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του Dahmer, με κάποιους να βγάζουν σε δημοπρασία πολλά προσωπικά του αντικείμενα. Κάπως έτσι, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξεσουάρ του, στα γυαλιά του, μπήκε πωλητήριο με την τιμή τους να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Εικόνα

Ο Τέιλορ Τζέιμς, ένας Καναδός που διευθύνει την ιστοσελίδα Cult Collectibles, απέκτησε τα γυαλιά πριν από μερικά χρόνια μαζί με άλλα αναμνηστικά του δολοφόνου, μετά από επικοινωνία που είχε με μια πρώην οικονόμο του πατέρα του Dahmer. Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να ανεβάσει την αγγελία στην ιστοσελίδα του, αλλά ζητά από όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του για να κλείσει το deal.

Εικόνα

Εκτός όμως από τα γυαλιά, υπάρχουν δεκάδες άλλα αντικείμενα που συνδέονται με τον κανίβαλο του Μιλγουόκι στο Cult Collectibles, όπως χειρόγραφα σημειώματα, αποδείξεις ή γράμματα που του έστελνε ο κόσμος όσο βρισκόταν στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ