Phantom: Η νεότερη έκδοση δημιουργεί την πιο bespoke συλλογή της Rolls-Royce

Phantom: Η νεότερη έκδοση δημιουργεί την πιο bespoke συλλογή της Rolls-Royce

Το κλασικό μοντέλο της Rolls Royce «The Phantom» σπάνια δέχεται επανασχεδιασμό.

Αυτό το σχεδόν ιστορικό μοντέλο είναι τόσο κλασικό και φτιαγμένο να «αντέχει» με χάρη το πέρασμα του χρόνου, το καθένα από αυτά φτιαγμένο ειδικά στα μέτρα του ιδιοκτήτη του, που σπάνια χρειάζεται ολική αλλαγή.

Όμως τα νέα δεδομένα στην τεχνολογία των υλικών και της ταχύτητας οδήγησαν την Rolls Royce στην απόφαση να κάνει μερικές προσαρμογές που θα κάνουν το πολυτελές αυτοκίνητο λίγο πιο σύγχρονο, χωρίς όμως να χάσει την αίγλη του και πάντα οδηγούμενοι από τις προσωπικές ανάγκες των πελατών της.

Αποτέλεσμα; Η δημιουργία της πιο εκλεκτικής bespoke συλλογής.

Διαβάστε επίσης: P50: Το μικρότερο αυτοκίνητο του κόσμου έρχεται σε DIY κιτ από τα '60s ως σύγχρονο ηλεκτρικό όχημα

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι μικρές και μπορεί να περάσουν ακόμα και απαρατήρητες από το μη εκπαιδευμένο «μάτι».

Σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το μοντέλο της Phantom VIII του 2017 και η πιο εμφανής αλλαγή είναι ίσως η εξέλιξη της «pantheon grille», όπου μια αψεγάδιαστη οριζόντια γραμμή μεταξύ των φώτων ημέρας βρίσκεται πλέον στο πανω μέρος της μάσκας.

Παράλληλα, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μια γεωμετρική λεπτομέρεια που τονίζει το σήμα «RR» και την Spirit of Ecstasy mascot, ενώ η λάμψη της μάσκας έχει την λάμψη της Rolls-Royce Ghost.

Εικόνα
The Phantom σε long-wheelbase φόρμα. - Πηγή: ROLLS-ROYCE

Σε άλλα σημεία, μικρές αλλαγές εμφανίζονται στις - επεξεργαζμένες με 3D τεχνολογία - stainless steel ρόδες με τριγωνισμένες πλευρές, οι οποίες μπορούν να παραδοθούν με πλήρως ή μερικώς γυαλιστερό φινίρισμα.

Εναλλακτικά, ο νέος δίσκος μπορεί να είναι περασμένος με μαύρη λάκα και να θυμίζει τον ρομαντισμό των αυτοκινήτων της Rolls Royce της δεκαετίας του '20.

Σύμφωνα με το Forbes, οι αλλαγές στην νέα έκδοση της Phantom θυμίζουν τα λόγια του συνιδρυτή της εταιρείας, Henry Royce «πάρε το κορυφαίο και κάνε το ακόμα καλύτερο».