Tiffany & Co: Λανσάρει CryptoPunk Pendants και κοστίζουν 52.000 δολάρια

CryptoPunk Pendants

Συνολικά 30 etherium tokens, η αξία των οποίων ανέρχεται σε σχεδόν 51.000 δολάρια, θα πρέπει να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι για ένα CryptoPunk Pendant με την υπογραφή της διάσημης εταιρείας πολυτελών κοσμημάτων Tiffany & Co.

Τα νέα μενταγιόν είναι συλλεκτικά, καθώς θα κυκλοφορήσουν μόλις 250 τεμάχια και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχοι των ισάριθμων NFTs που λάνσαρε στις 31/7 η Tiffany & Co. Ενώ υπάρχει και ένας ακόμα βαθμός δυσκολίας, καθώς η αγορά θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία τους.

Διαβάστε επίσης: Tiffany & Co. και Cleveland Cavaliers παίζουν με μια μπάλα μπάσκετ 575 δολαρίων

Η νέα συλλογή είναι απόδειξη της «στροφής» που κάνει ο οίκος κοσμημάτων στην τεχνολογική εποχή και το σύγχρονο marketing. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα του Executive Vice President προϊόντων και επικοινωνιών, Αλεξάντερ Αρνό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Πάμε τα NFTs στο νέο επίπεδο. Ειδικά για τους κατόχους των CryptoPunks, το NFTiff μεταμορφώνει το NFT σου σε ένα bespoke χειροποίητο μενταγιόν από τους τεχνίτες της Tiffany & Co.», αναφέρει στο tweet του ο Αρνό και προσθέτει πως οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν επίσης μια NFT εκδοχή του μενταγιόν.

Το πρώτο βήμα έγινε τον Απρίλιο, όταν ο Αρνό δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δικό του #3167 CryptoPunk NFT, σε φυσική μορφή, ως ένα κόσμημα με ροζ χρυσό και λεπτομέρειες από πολύτιμους λίθους, όπως ζαφείρι, ρουμπίνι και διαμάντι.

Σύμφωνα με την Tiffany’s η πώληση θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου μέσα από την ιστοσελίδα https://nft.tiffany.com/ και ο κάθε κάτοχος CryptoPunk θα μπορεί να αγοράσει μέχρι και τρία NFTiff tokens.

Τα συνολικά 87 διαφορετικά χαρακτηριστικά και τα 159 χρώματα των 10.000 Punk NFTs που υπάρχουν ήδη, θα μπορούν να «στολιστούν» με τουλάχιστον 30 πολύτιμους λίθους αντίστοιχων χρωμάτων και το ίδιο το μενταγιόν θα κατασκευαστεί από ροζ ή κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Οι διαστάσεις υπολογίζονται στα 30mm x 20-30mm και οι παραγγελίες αναμένεται να παραδοθούν στις αρχές του 2023.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πλατφόρμα CoinTelegraph, αν ολοκληρωθεί με επιτυχία η πώληση των συλλεκτικών μενταγιόν η Tiffany & Co θα έχει έσοδα 7.500 ETH η αξία των οποίων φτάνει κοντά στα 12,7 εκατ. δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ