HUBLOT: Δύο νέο χρονογράφοι αφιερωμένοι σε Μύκονο και Σαντορίνη

CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH MYKONOS BOUTIQUE

Μια νέα σειρά ρολογιών κυκλοφορεί η Hublot για να γιορτάσει το άνοιγμα των νέων της καταστημάτων σε δημοφιλούς προορισμούς της Μεσογείου και φυσικά τα ελληνικά νησιά πρωταγωνιστούν.

Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία και φυσικά στην Ελλάδα σε Μύκονο και Σαντορίνη. Η κάθε νέα boutique θα έχει το δικό της μοναδικό limited edition χρονογράφο, με το σχεδιασμό του να εμπνέεται από το καλοκαίρι στην Μεσόγειο και τον κάθε προορισμό ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης: Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο έχει πάχος 1,80 mm και κόστος 1,9 εκατ. δολάρια

HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH MYKONOS BOUTIQUE

Το HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH MYKONOS BOUTIQUE έχει διάμετρο 45mm και είναι limited edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Το βαθύ aegean blue χρώμα στη στεφάνη το καντράν και το λουρί, συνδυάζονται αρμονικά με το σατινέ μπεζ κεραμικό της κάσας που θυμίζει τη χρυσαφένιες αμμουδιές της Μυκόνου, ενώ ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στο 3 θυμίζει τους... ανεμόμυλους του νησιού.

HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH SANTORINI

Στον σχεδιασμό του HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH SANTORINI επικρατεί το σατινέ μαύρο κεραμικό στην κάσα και το καντράν, ενώ στη στεφάνη επικρατούν λεπτομέρειες παγωμένου άνθρακα, αντλώντας έμπνευση από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3 η έντονα κόκκινη λεπτομέρεια συμβολίζει τη λάβα του ηφαιστείου, στοιχείο που επναλαμβάνεται και στη πίσω πλευρά της κάσας στο «O» της λέξης «SANTORINI».

Ο εντυπωσιακός χρονογράφος έχει διάμετρο 45mm και είναι limited edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Εικόνα
HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH SANTORINI