Novak Djokovic: Κέρδισε τον τελικό του Wimbledon φορώντας ένα μπλε κεραμικό ρολόι Hublot αξίας 24.000 δολαρίων

Η συνεργασία του Novak Djokovic με τη Hublot έχει πλέον έναν τίτλο Grand Slam στα πρακτικά της. Η νίκη ήταν ο πρώτος τίτλος Grand Slam του αστέρα του τένις από τότε που υπέγραψε συμφωνία με την ωρολογοποία.
Novak Djokovic: Κέρδισε τον τελικό του Wimbledon φορώντας ένα μπλε κεραμικό ρολόι Hublot αξίας 24.000 δολαρίων

Ο Σέρβος τενίστας Novak Djokovic πανηγύρισε τη νίκη του στο παλαιότερο τουρνουά τένις για έβδομη φορά φορώντας ένα ρολόι Big Bang Meca-10 της Hublot για τον εορτασμό του τροπαίου την Κυριακή, μετά τη νίκη του σε τέσσερα σετ επί του Νικ Κύργιου.

Διαβάστε ακόμα: Richard Mille RM UP-01 Ferrari - Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο έχει πάχος 1,80 mm και κόστος 1,9 εκατ. δολάρια

Είναι η πρώτη φορά που ο Djokovic κερδίζει ένα slam από τότε που επιλέχθηκε ως πρέσβης της ελβετικής ωρολογοποιίας τον περασμένο Αύγουστο.

Εικόνα

Το Big Bang Meca-10 που φόρεσε είναι σίγουρα ένα ρολόι κατάλληλο για έναν πρωταθλητή. Διαθέτει θήκη 45 χιλιοστών κατασκευασμένη από μικροβολή και γυαλισμένο μπλε κεραμικό και καλύπτεται με αντίστοιχο πλαίσιο.

Το υλικό είναι πολύ δύσκολο να χρωματιστεί, αλλά η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος της Hublot διασφαλίζει ότι η ζωντανή απόχρωση θα διατηρηθεί για πάντα. Κάτω από το κρύσταλλο από ζαφείρι υπάρχει ένα μπλε ματ σκελετοειδές καντράν που αφήνει τον μηχανισμό να φαίνεται.

Εικόνα

Διαθέτει επίσης ένα δευτερεύον καντράν δευτερολέπτων στις 9 η ώρα και μια ένδειξη εφεδρικής ισχύος οδοντωτού τροχού στις 6 η ώρα. Το ρολόι έχει ένα μπλε και μαύρο δομημένο λουράκι από καουτσούκ με μαύρο κούμπωμα πόρπης από κεραμικό και τιτάνιο.

Το Big Bang Meca-10 τροφοδοτείται από τον μηχανισμό HUB1201 Manufacture της Hublot. Η κίνηση χειροκίνητης περιέλιξης έχει 24 κοσμήματα και αποθεματικό ισχύος 10 ημερών. Είναι επίσης αδιάβροχο έως και 100 μέτρα. Το ρολόι κοστίζει 24.100 δολάρια και είναι τώρα διαθέσιμο μέσω των μπουτίκ και του ιστότοπου της Hublot.

Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του τένις που παίζει ο Djokovic τις τελευταίες δύο σεζόν (αυτό είναι το τέταρτο Grand Slam του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου) ίσως να μην είναι το τελευταίο που θα τον δούμε να φοράει το Big Bang του μετά από μια σημαντική νίκη. Ωστόσο, πιθανότατα θα είναι η τελευταία φορά φέτος.

A post shared by Hublot (@hublot)

Ο Djokovic ανακοίνωσε ότι πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο US Open τον επόμενο μήνα, καθώς όλοι οι παίκτες που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν εμβολιαστεί για τον Covid-19, κάτι που ο σταρ του τένις έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον τον επόμενο Ιανουάριο για να δούμε τον πρωταθλητή και το κεραμικό του ρολόι στο κεντρικό γήπεδο.