Adventures by Disney: Ένα ταξίδι 24 ημερών σε 31 αξιοθέατα και 12 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο

Η Disney μόλις σχεδίασε ένα 24ήμερο ταξίδι 110.000 δολαρίων σε όλο τον πλανήτη. Το Adventures by Disney περιλαμβάνει πτήσεις με ένα Boeing 757 της Icelandair που έχει διαμορφωθεί ειδικά για VIP, επισκέψεις σε συνολικά 31 διάσημα αξιοθέατα, και φυσικά περιηγήσεις στα 12 πάρκα της, σε 6 διαφορετικά θέρετρα σε όλο τον κόσμο.
 Adventures by Disney: Ένα ταξίδι 24 ημερών σε 31 αξιοθέατα και 12 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο

Όλοι έχουμε κάνει λίστες διακοπών με μέρη του πλανήτη που θέλουμε οπωσδήποτε να επισκεφθούμε. Οι περισσότερες από αυτές απαρτίζονται από ταξίδια σε διεθνείς προορισμούς όπως ο Πύργος του Άιφελ, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ή ακόμα και το Ταζ Μαχάλ, ενώ σε άλλες προτεραιότητα έχουν τα τοπικά αξιοθέατα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να δείτε Disney+ σε κινητό, υπολογιστή και smartTV

Η Disney αποφάσισε πρόσφατα να δώσει τη δικής της εκδοχή στο concept των bucket lists, προσφέροντας ένα αποκλειστικό ταξιδιωτικό πακέτο που επαναπροσδιορίζει τις ιδέες της πολυτέλειας και της υπερβολής.

Εικόνα

Το Disney Parks Around the World - A Private Jet Adventure είναι ένα ταξίδι 24 ημερών σε όλο τον κόσμο με ένα Boeing 757 της Icelandair που έχει διαμορφωθεί ειδικά για VIP. Η λίστα των προορισμών περιλαμβάνει συνολικά 31 αξιοθέατα, ενώ όσον αφορά στον ονειρικό κόσμο της Disney οι ταξιδιώτες θα επισκεφθούν και τα 12 πάρκα της, τα οποία είναι απλωμένα σε 6 διαφορετικά θέρετρα στο Anaheim, το Orlando, το Παρίσι, το Χονγκ Κονγκ, τη Σαγκάη και το Τόκιο.

Στους σταθμούς περιλαμβάνεται επίσης και μια μέρα περιήγησης στα Walt Disney Studios στο Μπέρμπανκ, το Οικογενειακό Μουσείο Walt Disney στο Σαν Φρανσίσκο και το Summit Skywalker Ranch στη Βόρεια Καλιφόρνια. Σε κάθε μέρος, καταλύματα VIP αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες ενώ ξεναγήσεις, ιδιωτικά δείπνα και νυχτερινές εντυπωσιακές προβολές περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Εικόνα

Επιπλέον, η περιοδεία περιλαμβάνει στάσεις σε τοποθεσίες που δεν σχετίζονται με τη Disney. Στο Ταζ Μαχάλ, για παράδειγμα, σας περιμένει μια περιήγηση στο μαυσωλείο, ενώ στην πόλη Άγκρα της Αιγύπτου επισκέψεις στις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Μεγάλη Σφίγγα.

Εικόνα

Παρόμοια προσαρμοσμένες επιλογές θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και στις πόλεις του Παρισιού, του Χονγκ Κονγκ, της Σαγκάης και του Τόκιο. Συνολικά, υπάρχουν 68 γεύματα που παρέχονται στους συμμετέχοντες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Εικόνα

Θα διατεθούν μόνο 75 ταξίδια συνολικά, με τις κρατήσεις να ανοίγουν στις 20 Ιουνίου για όσους έχουν ήδη συμμετάσχει σε προηγούμενα προγράμματα Adventures by Disney, με ημερομηνίες αναχώρησης που κυμαίνονται από 9 Ιουλίου 2023 έως 1 Αυγούστου 2023. Τα ταξίδια κοστίζουν 109.995 δολάρια ανά άτομο, με ελάχιστη ηλικία συμμετοχής τα 12 έτη.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και το αναλυτικό πρόγραμμα των ταξιδιών μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο Adventures by Disney.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ