El Caran: Το 39μετρο yacht του David Bowie ψάχνει νέο ιδιοκτήτη με 5 εκατ. δολάρια

Το yacht που ανήκε στον David Bowie μέχρι το θάνατό του το 2016, βγαίνει τώρα προς πώληση για 5 εκατ. δολάρια. Το «El Caran», με μήκος 39 μέτρα είναι ένα άψογα διατηρημένο κλασικό σκάφος Benetti, που αποπνέει την αίγλη του αείμνηστου ροκ σταρ σε κάθε του λεπτομέρεια.
El Caran: Το 39μετρο yacht του David Bowie ψάχνει νέο ιδιοκτήτη με 5 εκατ. δολάρια

Από την τέχνη μέχρι τη μόδα μέχρι το real estate, ο David Bowie ήταν ένας άνθρωπος με άψογο γούστο. Και το Benetti yacht του αείμνηστου ροκ σταρ είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του κομψού του lifestyle.

Διαβάστε ακόμα: Azzam - Πώς το μεγαλύτερο superyacht του κόσμου έκλεψε τον τίτλο από το Eclipse του Αμπράμοβιτς

Το πολυτελές σκάφος 39 μέτρων, το οποίο μόλις βγήκε για πώληση από τη Fraseeyachts με τιμή 5 εκατ. δολάρια, αποπνέει ιταλικό στυλ και την κατάλληλη ποσότητα λάμψης και γοητείας που φρόντισε να του χαρίσει ο θρύλος της μουσικής , πριν πεθάνει από καρκίνο το 2016.

Εικόνα

Κατασκευασμένο από την Benetti το 1977, το σκάφος βαφτίστηκε «Deneb Star» από τον Bowie, αλλά τώρα «ακούει» στο όνομα «El Caran». Διαθέτοντας ατσάλινη γάστρα και μια κλασική σιλουέτα Benetti, το κομψό σκαρί επισκευάστηκε σχολαστικά το 2020 και πλέον διαθέτει νέα βαφή και καινούργιο κατάστρωμα από ξύλο τικ.

Εικόνα

Το εσωτερικό, το οποίο ανανεώθηκε από τη Simona Lamboglia Architecture and Interior Design, παρουσιάζει φωτεινή, μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση σε όλους τους χώρους. Mια πληθώρα pop art στοιχείων και πινελιές σε ροζ αποχρώσεις έρχονται σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φωτιστικά και την κομψή ξύλινη επένδυση.

Εικόνα

Η ευρύχωρη διάταξη περιλαμβάνει έξι γενναιόδωρες καμπίνες που μπορούν συλλογικά να φιλοξενήσουν έως και 12 άτομα, μαζί με πέντε καμπίνες πληρώματος που μπορούν να φιλοξενήσουν άλλα επτά άτομα.

Εικόνα

Στο μεταξύ, τα καταστρώματα προσφέρουν άφθονο χώρο για δείπνο και διασκέδαση κάτω από τον ήλιο ή το φως των αστεριών. Η μακριά «πρύμνη» του πλοίου φιλοξενεί μια σειρά από ξαπλώστρες ιδανικές για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, ενώ το πάνω κατάστρωμα προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό.

Εικόνα

Το «El Caran» είναι εξοπλισμένο με διπλούς κινητήρες MTU 824 ίππων που του δίνουν τελική ταχύτητα 12 κόμβων, ταχύτητα πλεύσης 10 κόμβων και αυτονομία 3.800 ναυτικών μιλίων. Έχουν επίσης τοποθετηθεί σταθεροποιητές για μεγαλύτερη άνεση στη θάλασσα.

Παρά την ηλικία του, το «El Caran» εκπέμπει ακόμα αρκετή γοητεία. Το πλοίο, το οποίο υπάγεται στην εμπορική κατηγορία RINA, προσφέρεται για ναύλωση στη Μεσόγειο εδώ και πολλά καλοκαίρια και έχει προσελκύσει αρκετούς επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Περισσότερες πληροφορίες για την πώληση του «El Caran» μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Fraseryachts.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ