Estee Lauder: Πωλείται η εξοχική βίλα της βασίλισσας των καλλυντικών στις Κάννες για 8,75 εκατ. ευρώ

Μια κομψή βίλα 1.280 τετραγωνικών μέτρων που αποτελούσε κάποτε το εξοχικό της Estee Lauder μόλις έβαλε πωλητήριο για 8,75 εκατ. ευρώ. Η ανακαινισμένη έπαυλη έξι υπνοδωματίων βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από το κέντρο των Καννών, έχει ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο και διαθέτει εξαιρετικό στυλ.
Estee Lauder: Πωλείται η εξοχική βίλα της βασίλισσας των καλλυντικών στις Κάννες για 8,75 εκατ. ευρώ

Μια ονειρική βίλα με θέα στη Μεσόγειο, στην περιοχή La Californie στις Κάννες της Γαλλίας, ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη. Το ακίνητο ανήκε παλαιότερα στην πρωτοπόρο των καλλυντικών, Estee Lauder, η οποία το χρησιμοποιούσε ως εξοχικό, και η τιμή πώλησής του έχει οριστεί στα 8,75 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Πωλητήριο στο σπίτι «πεταλούδα» της Βουλιαγμένης - Η τιμή του προκαλεί ίλιγγο

Το κομψό σπίτι βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 1.280 τετραγωνικών μέτρων και έχει υποστεί μια «καλαίσθητη ανακαίνιση για να δημιουργήσει μια άνετη και μοντέρνα οικογενειακή βίλα».

Εικόνα

Σε απόσταση 800 μέτρων από την Croisette, οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι ιδανικοί για χαλάρωση και διασκέδαση. Σ' αυτούς περιλαμβάνονται ένα διαμέρισμα στούντιο, ένα μπαλκόνι στο επάνω επίπεδο, ένα σκεπασμένο αίθριο με εξωτερική ψησταριά, μια μεγάλη διαμορφωμένη βεράντα με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και γκαράζ και ένα επιπλέον χώρο στάθμευσης.

Εικόνα

Σύμφωνα με τον Jack Harris, μεσιτικό πράκτορα και συνεργάτη της εταιρείας ακινήτων Knight Frank που έχουν αναλάβει την πώληση, οι υπέροχοι και εύκολα συντηρούμενοι υπαίθριοι χώροι είναι πάντα ένα χαρακτηριστικό που προσελκύει τους αγοραστές.

A post shared by Knight Frank French Riviera (@kffrenchriviera)

«Σε μια εποχή όπου βλέπουμε όλο και περισσότερες σύγχρονες εξελίξεις, είναι συναρπαστικό και αναζωογονητικό να βλέπεις ένα σπίτι που έχει διατηρήσει προσεκτικά τον χαρακτήρα του αλλά συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις», δήλωσε ο Harris, σύμφωνα με το Mansion Global.

Εικόνα

Από μια μεγάλη είσοδο με μια μεγάλη σκάλα, το σπίτι των έξι υπνοδωματίων ανοίγει σε τρία δωμάτια υποδοχής, ένα βεστιάριο επισκεπτών, έξι μπάνια και μια τραπεζαρία με βεράντα. Υπάρχει επίσης μια πολυτελής, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αλλά και μία μικρότερη στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Εικόνα

Περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας ακινήτων Knight Frank.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ