Προπόνηση πέντε αστέρων: Αυτά είναι τα πιο πολυτελή γυμναστήρια στον κόσμο

Με τη γυμναστική να γίνεται προτεραιότητα σε όλο και περισσότερους μετά την πανδημία, η επιστροφή στα γυμναστήρια μοιάζει μονόδρομος. Πέρα όμως από τα στάνταρ, τα κορυφαία γυμναστήρια του κόσμου μοιάζουν να επενδύουν στο περιβάλλον και τους χώρους εκγύμνασης περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Προπόνηση πέντε αστέρων: Αυτά είναι τα πιο πολυτελή γυμναστήρια στον κόσμο

Η υγεία και η ευεξία φαίνεται ότι έγιναν πρώτη προτεραιότητα για ακόμη περισσότερους από εμάς την τελευταία διετία, αποτελώντας ίσως μία από τις θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής που επέβαλλε ο κορονοϊός. Η πανδημία ανέδειξε ακόμη περισσότερο τη σημασία των δύο αυτών πτυχών της ζωής, αυξάνοντας το πλήθος εκείνων που αναζητούν τη γυμναστική και την άθληση στην καθημερινότητά τους, είτε σε κάποιο γυμναστήριο είτε στη φύση.

Διαβάστε ακόμα: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας - Αυτές είναι οι 20 πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Καθώς λοιπόν η ανάγκη ενός ενεργού τρόπου ζωής έχει πλέον γίνει το πιο συνηθισμένο φαινόμενο, νέα αποτελεσματικότερα προγράμματα γυμναστικής κατακλύζουν το διαδίκτυο αλλά και εντάσσονται στις προσφορές των γυμναστηρίων.

Η νέα τάση ωστόσο που φαίνεται να υιοθετείται από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου δεν έχει να κάνει με τον τρόπο εκγύμνασης αλλά με το περιβάλλον. Αν και πολλοί από εκείνους που επιστρέφουν πια στα γυμναστήρια, είναι ικανοποιημένοι με βασικές προδιαγραφές, υπάρχουν και κάποιοι που προτίθενται να πληρώσουν πολλά περισσότερα από μια συνδρομή ώστε να μετατρέψουν τις προπονήσεις τους σε ιδιαίτερη εμπειρία.

Με αυτό το σκεπτικό οι επαγγελματίες που απευθύνονται στην ελίτ φαίνεται να στρέφουν την προσοχή τους στη διαμόρφωση εξαιρετικών χώρων που εμπνέουν τους αθλούμενους. Αντί λοιπόν για τα γνωστά boxes, οι εύποροι πελάτες μπορούν πλέον να γυμνάσουν το σώμα τους περιτριγυρισμένοι από έναν απέραντο ωκεανό ή ένα ατελείωτο λιβάδι. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πέντε κορυφαία πολυτελή γυμναστήρια στον κόσμο, που κάνουν τη διαφορά.

Toka Leya Camp, Wilderness Safari, Ζάμπια

A post shared by Wilderness Safaris (@wearewilderness)

Οι διακοπές στην Αφρική δεν συνεπάγονται μόνο σαφάρι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από την παρατήρηση της μεγαλοπρεπούς πανίδας που μόνο εκεί μπορεί κανείς να δει σε όλο της το μεγαλείο. Για παράδειγμα, να συνδυάσει το σαφάρι με το ποδήλατο. Επίσης μία από τις εμπειρίες που ο συνεπής επισκέπτης θα πρέπει να στριμώξει στο πρόγραμμά του είναι μερικές προπονήσεις στο γυμναστήριο του Toka Leya Camp της Wilderness Safari. Προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Zambezi, καθώς ιδρώνετε στο στατικό ποδήλατο ή στέκεστε στη στάση του λωτού χαλαρώνοντας από μια συνεδρία γιόγκα. Αν νιώσετε κουρασμένοι από τις προπονήσεις, υπάρχει επίσης χώρος σπα όπου μπορείτε να αφήσετε το σώμα σας στα χέρια εκπαιδευμένων μασέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Wilderness Safari, κάντε κλικ εδώ.

ESPA Life, Λονδίνο

A post shared by ESPA Life at Corinthia (@espalifeatcorinthia)

Το ESPA Life διαφημίζεται ως ένα από τα πιο πολυτελή γυμναστήρια του Λονδίνου και είναι εξοπλισμένο με μια σειρά μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας στο αποκλειστικό γυμναστήριο BodySpace. Εκτός από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, μια ομάδα ειδικών φυσικής κατάστασης μπορεί επίσης να βοηθήσει. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε προσωπικές προπονήσεις για να πετύχετε γρηγορότερα τους στόχους σας. Αν βρίσκεστε στο Λονδίνο και χρειάζεστε μια γρήγορη, εξατομικευμένη συνεδρία, μπορείτε να το επισκεφθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESPA Life στην Κορινθία, κάντε κλικ εδώ.

Huvafen Fushi, Μαλδίβες

A post shared by Huvafen Fushi Maldives (@huvafenfushi_maldives)

Αν προτιμάτε πανοραμική θέα στον ωκεανό από το καταπράσινο τοπίο της Αφρικής, το Huvafen Fushi, στο ειδυλλιακό North Malé Atol των Μαλδίβων, είναι αυτό που ψάχνετε. Ένας χώρος γυμναστικής με όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για μια καλή προπόνηση, βρίσκεται πάνω από κρυστάλλινα νερά και προσφέρει θέα 360 μοιρών στον ωκεανό. Το γυμναστήριο του θερέτρου είναι η ιδανική τοποθεσία για να διαμορφώσετε το νέο σας σώμα, ενώ αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι λίγο πιο αναζωογονητικό, προσφέρονται επίσης ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα πάνω στο νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huvafen Fushi, κάντε κλικ εδώ.

E by Equinox, Νέα Υόρκη

A post shared by Equinox (@equinox)

Η ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο E by Equinox ξεκινά από 26.000 δολάρια. Με αυτήν την τιμή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας προγράμματα προπόνησης, διατροφής και θεραπείες σπα. Η είσοδος στο γυμναστήριο είναι επίσης μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς κάνετε check in μέσω σαρωτή αμφιβληστροειδούς. Τα μέλη έχουν τη δική τους ομάδα προπονητών που δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στους στόχους του καθενός. Καταρτίζεται επίσης ένα ατομικό πρόγραμμα διατροφής για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών. Επιπλέον, η τεχνολογία σάρωσης σώματος Fit3D της Equinox ρυθμίζει με ακρίβεια όλα τα σχέδια προπόνησης για να εξασφαλίσει τη μέγιστη υγεία και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το E by Equinox, κάντε κλικ εδώ.

Embody Fitness: Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

A post shared by Embody Fitness Dubai (@embodyfitnessdxb)

Με θέα την αστραφτερή πόλη του Ντουμπάι, το Embody Fitness διαθέτει μια ομάδα προσωπικών γυμναστών, διατροφολόγων και αθλητικών θεραπευτών. Αποτελεί το καλύτερο ιδιωτικό γυμναστήριο στο Ντουμπάι που εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων από την απώλεια λίπους έως την αύξηση μυών. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με αναμορφωτές, βάρη, μπάντες, ιατρικές μπάλες και μια σειρά μηχανημάτων κωπηλασίας και ποδηλάτου. Εκτός από τον επαγγελματικό εξοπλισμό, το Embody προσφέρει επίσης λειτουργική αναμόρφωση. Διαθέτει επίσης αθλητικά και θεραπευτικά μασάζ για την ανακούφιση από τον πόνο και την κόπωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Embody Fitness, κάντε κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ