Porsche Design: Ανοίγει το πρώτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μέσης Ανατολής στη Σαουδική Αραβία

Έχοντας ανακοινώσει πρόσφατα την είσοδό της στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Deutsche Hospitality, η Porsche Design προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, η οποία περιλαμβάνει και την του πρώτου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της φίρμας στη Μέση Ανατολή.
Porsche Design: Ανοίγει το πρώτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μέσης Ανατολής στη Σαουδική Αραβία

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο lifestyle κλάδος της Porsche, η Porsche Design, ανακοίνωσε την είσοδό της στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Deutsche Hospitality για τη δημιουργία μιας νέας κοινής ξενοδοχειακής επωνυμίας πολυτελείας που ονομάζεται Steigenberger Porsche Design Hotels.

Διαβάστε ακόμα: Ο Robert De Niro ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Nobu στη Σαντορίνη

Πριν από λίγες ημέρες, το Ταμείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Σαουδικής Αραβίας (TDF) υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Deutsche Hospitality για τη δημιουργία του πρώτου Steigenberger Porsche Design Hotel στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η συμφωνία υπογράφηκε παρουσία του Ahmed Al-Khatib, υπουργού Τουρισμού και προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Τουριστικής Ανάπτυξης, και περιλαμβάνει το δικαίωμα αποκλειστικής έναρξης του πρώτου έργου Steigenberger Porsche Design Hotels στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, η πόλη στην οποία θα φιλοξενηθεί το ξενοδοχείο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Εικόνα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TDF, Al-Fakhri, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή αυτού του Μνημονίου Συνεννόησης με την Deutsche Hospitality, μια εταιρεία που συνδυάζει φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης με υψηλά πρότυπα για να προσελκύσει φορείς να επενδύσουν, να αναπτύξουν και να λειτουργήσουν εμβληματικά ξενοδοχειακά έργα στη Σαουδική Αραβία. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τις κορυφαίες στο είδος επιλογές φιλοξενίας, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τουριστική προσφορά του Βασιλείου στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού».

Εικόνα

Η νέα αλυσίδα υπερπολυτελών ξενοδοχείων Steigenberger Porsche Design Hotels θα βασιστεί στην τεράστια εμπειρία 90 χρόνων της Steigenberger και στη σχεδιαστική φιλοσοφία και τις αξίες που συνδέονται αποκλειστικά με το Porsche Design. Το co-branded ξενοδοχείο θα έχει τουλάχιστον 150 δωμάτια, σουίτες και ρετιρέ. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν επίσης ένα εστιατόριο και lounge, αποκλειστικούς χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, καθώς και club υγείας και ομορφιάς παγκόσμιας κλάσης, με γυμναστήριο και χώρο ευεξίας.

Εικόνα

Να σημειωθεί τέλος ότι η Porsche Design γιορτάζει φέτος την 50ή επέτειό της. Δημιουργήθηκε ως ατομικό στούντιο σχεδιασμού από τον Ferdinand Alexander Porsche το 1972 για να επεκτείνει τη ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία της Porsche πέρα ​​από τη σφαίρα των αυτοκινήτων σε προϊόντα lifestyle. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε επίσης μια περιορισμένης έκδοσης Porsche 911 Targa GTS για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της Porsche Design.